Zij Leven Lang en Gelukkig

Iedereen heeft wel eens in een flow gezeten: we voelen ons sterk, alert, verrichten moeiteloos ons werk, hebben het gevoel de situatie volledig meester te zijn en op de top van ons kunnen te presteren. Zowel ons tijdsbesef als onze problemen verdwijnen tijdelijk achter de horizon en even lijken wij buiten onszelf te staan.

Peter de Kuster bestudeert al decennia deze gelukservaring.  Wat vertellen de grote verhalenvertellers uit de geschiedenis van de mensheid over deze gelukservaring en hoe deze langdurig in jouw leven te krijgen?  Zij Leefden Lang en Gelukkig. Wat is de rol van het verhaal dat jij jezelf vertelt om in een toestand te raken waarin jij zeer geconcentreerd bent en daar intens van geniet, gepaard met een beleving die wij ‘flow’ noemen?

Deze serie van Passie Pensioneert Nooit Expedities in de voetsporen van de grote verhalenvertellers in Parijs onthult hoe deze prettige ervaring te bereiken is, door jezelf doelen te stellen en uitdagingen aan te gaan. Het is een mooie inleiding tot dit opmerkelijk thema, een reis die de reiziger kan leiden tot de werkelijke rijkdom van het bestaan.

Geluk is de uitkomst van een leven dat volledig geleefd wordt en wanneer je volledig leeft dan maak je je helemaal geen zorgen of je gelukkig bent of niet. 

Details:

Deze 3 daagse reis wordt elke maand georganiseerd in Parijs. Vraag ons data door te mailen naar peterdekuster@hotmail.nl

De investering is Euro 2.495 exclusief BTW per persoon.

Customized Tour:

Zij Leefden Nog Lang en Gelukkig is beschikbaar als een private tour. Het kan direct geleverd worden aan reizigers door de Passie Pensioneert Nooit reisgidsen, of door third-party trainers, en consultants die getraind en gelicenseerd zijn door Passie Pensioneert Nooit.

 

Advertisements