Zij Creëren Nog Lang en Gelukkig

Zij Creëren Nog Lang en Gelukkig  gaat over die momenten die het leven de moeite waard maken. Peter de Kuster onthult wat leidt tot deze momenten – of het de opwinding is van de kunstenaar aan de schildersezel of de wetenschapper in het lab of de start up innovator met naar de markt brengen van een geweldig idee – zodat deze kennis gebruikt kan worden om de levens van mensen gelukkiger te maken.

michelangelo-copy-1

Puttend uit duizenden interviews met creatieve professionals wereldwijd en biografieën van bijzondere mensen uit de geschiedenis, van schrijvers, kunstenaars, musici, designers tot ondernemers, dichters en dansers en meer dan twintig jaar onderzoek naar dit onderwerp, gebruikt Peter de Kuster zijn Passie Pensioneert Nooit verhaal om het creatieve proces te exploreren. Hij bediscussieert ideeën als waarom creatieve individuen vaak gezien worden als egoïstisch en arrogant en waarom de ‘gekwelde genius’ grotendeels een mythe is.

michelangelo-quotes-2

Het belangrijkste, Peter legt uit waarom creativiteit gecultiveerd dient te worden en noodzakelijk is voor een lang en gelukkig leven, als individu, als generatie, zo niet de wereld.

Praktische informatie

Maandag 10 december
Tijd: 19:00 – 22:30 uur
Locatie: Usine, Witte Dame, Eindhoven
Prijs:  € 44,-
Voor meer informatie: peterdekuster@hotmail.nl

Advertisements