Workshops

Workshops zijn een effectieve methode voor individuele ondernemers en bedrijven om de overdracht van kennis van Peter de Kuster’s storytelling inzichten te maken en te exploreren hoe ze die voor hun eigen specifieke omstandigheden kunnen toepassen.

Door specifieke story telling doelen te benoemen kunnen we met jou samenwerken om een workshop vorm te geven die de beste experience biedt aan jouw klanten.

Kies de Workshop die jouw onderneming nodig heeft

Workshops kunnen een halve dag tot twee volledige dagen lang zijn. Deze interactieve storytelling workshops bieden een basis kennis, geven een gemeenschappelijk vocabulaire voor project teams om mee te werken en genereren ideeën die omgezet kunnen worden in actie voor elke klant.

We werken samen met jou om die delen van onze storytelling content te kiezen die het meest effectief zijn voor jouw team, jouw onderneming en jouw klanten.

Workshops Die Zijn Ontworpen Voor Jouw Behoeften

Peter de Kuster workshops zijn hoogst flexibel, hebben een dynamische mix van vooraf bepaalde lessen, situationele discussie en creatieve exploratie die het leren in een kleine groep of individueel leren aanmoedigt. Door bewezen story telling methoden te gebruiken zijn deze workshops ontworpen om nieuwe gedachten, verhalen en ideeën voor jouw onderneming aan te moedigen en de beste manieren te vinden om die ideeën in de praktijk te brengen.

Mail Peter op  peterdekuster@hotmail.nl om met jouw onderneming aan de slag te gaan met business storytelling.