Wordt Friend

Passie Pensioneert Nooit Friend (1 Jaar Lidmaatschap)

Wil je deel uitmaken van het groeiende Passie Pensioneert Nooit project (en wereldwijd het Passion Never Retires project) waarin creatieve professionals inspireren met hun verhalen om een leven en werk te creëren waar zij van houden en nooit van willen pensioneren?

Wil jij jouw eigen verhaal uitdagen, verrijken en verdiepen met een persoonlijk lidmaatschap? Stel je eigen ideeën, verhalen en overtuigingen op de proef en ontdek dagelijks nieuwe perspectieven bij Passie Pensioneert Nooit.

Free Publicity.                                                            

Als Passie Pensioneert Nooit Friend kun jij jouw eigen verhaal over jouw passie voor jouw werk online vertellen en jouw verhaal 4 keer per jaar veranderen. Je kunt jouw verhaal updaten door ons nieuwe promotionele verhalen te sturen (links naar jouw nieuwe boek, film, website, expositie, crowdfunding campagne etcera) die wij toevoegen aan jouw verhaal op de website en delen met de lezers van Passie Pensioneert Nooit. Je kunt jouw verhaal online upgraden met professionele foto’s van jou en jouw werk gemaakt door jouw fotograaf (fotografen). En jij kunt nieuwe vragen beantwoorden van Peter om jouw verhaal te verrijken. Dit is geweldig als je ervan houdt om ons als partner te hebben om jouw verhaal over jezelf en jouw werk te vertellen en verkopen!

Bouw Nieuwe Relaties op. 

Als Friend van Passie Pensioneert Nooit krijg je een gemakkelijke, leuke manier tot jouw beschikking om nieuwe contacten aan te gaan in jouw stad, jouw professie, jouw markt met creatieve professionals. Je kunt tot 100 creatieve professionals in 1 jaar uitnodigen om hun verhaal als free publicity te vertellen op de Passie Pensioneert Nooit website. Zij kunnen klanten zijn, partners, werknemers. Het kunnen ook mensen zijn die je graag wilt ontmoeten en die met jou een Passie Pensioneert Nooit interview doen. Je biedt hen de kans gratis hun verhaal te vertellen en deelt dat met jouw relaties en met de relaties van Passie Pensioneert Nooit.

Maak deel uit van een wereldwijd Passion Never Retires netwerk.

Door een Friend te worden van Passie Pensioneert Nooit draag je bij tot onze missie om creatieve professionals op elke leeftijd hun leven en werk te laten creëren waar zij van houden en nooit van willen pensioneren. De financiële vrijheid te bereiken om te creëren. Maak deel uit van een wereldwijd netwerk van creatieve professionals dat elkaar altijd 1 op 1 kan vinden. Door jouw verhaal in het nederlands en engels aan ons te sturen sta je ook op de internationale Passion Never Retires website. Wil jij graag specifieke mensen bereiken uit ons netwerk kun je dat laten weten en brengen wij het contact 1 op 1 tot stand.

Verdien Geld

Voor elke creatieve professional die jij hebt uitgenodigd om hun verhaal te vertellen op Passie Pensioneert Nooit en die een Passie Pensioneert Nooit reis of programma koopt verdien jij 10% commissie. Hetzelfde geldt voor mensen die jij aanbrengt als klant voor een Passie Pensioneert Nooit reis.

Krijg Korting

Je bespaart geld op jouw Passie Pensioneert Nooit reisprogramma’s. Je kunt gebruik maken van een gratis Passie Pensioneert Nooit minitrip van 2 uur met Peter de Kuster of Jan van Opstal in een stad in Nederland en 10% korting op de inspirerende Passie Pensioneert Nooit reizen die variëren van 1 dag tot 1 week.

Wat zit in het Friends Programma in het kort:

  • Je kunt jouw Passie Pensioneert Nooit verhaal 4 keer per jaar online updaten.
  • Je kunt per jaar tot 100 creatieve ondernemers uitnodigen hun Passie Pensioneert Nooit verhaal te vertellen als free publicity op de website van Passie Pensioneert Nooit.
  • Je krijgt 10% korting op alle Passie Pensioneert Nooit reizen waaraan jij deelneemt
  • Je krijgt 10% commissie op alle Passie Pensioneert Nooit reizen die worden gekocht door deelnemers die jij aanreikt aan ons.
  • Je kunt deelnemen aan een gratis minitrip met Peter de Kuster of Jan van Opstal.
  • Het programma duurt 1 jaar waarna jou gevraagd wordt jouw abonnement te vernieuwen.

Koop Nu voor Euro 199 voor 1 jaar.  Mail naar peterdekuster@hotmail.nl en wij maken zo spoedig mogelijk een telefonische of skype afspraak met jou. 

Advertisements