Wat is jouw Verhaal?

  1.  Hoe kan ik meer geld verdienen door te doen waar ik van houd? Start met het maken van een verhaal. Ontspan jouw geest en elimineer negatieve, angstaanjagende Hitchcock gedachten. Zet daarna jouw naam in het midden van de pagina en start met verhaaltjes van dingen waarvan je houdt om ze te doen. Welke hobby zou kunnen leiden tot extra inkomen?

2.   Mijn onderneming is …. (vul in).. Welke andere creatieve gebieden zou ik kunnen                 uitbreiden die gerelateerd zijn aan wat ik doe en de talenten en instrumenten                       gebruiken die ik al heb?

3.   Schrijf in het midden van het papier op wat je wilt verdienen per maand. Teken dan             zes lijnen van hieruit en op het eind schrijf het eerste woord dat jou binnen valt:

Teken dan lijnen vanuit deze onderwerpen en herhaal het tot je geen ideeen meer               hebt. Dit dwingt jou om associaties te maken en triggert ideeen om inkomen te                   genereren.

Kijk er door heen en kies de meest praktische en spannende.

4.   Maak een lijst van alles dat je voor cash zou kunnen verkopen.

5.   Welke diensten kun jij ruilen met die van anderen (barteren)

6.   Maak een lijst van alle projecten en ideeën die jij niet hebt afgerond en kies ervoor                om er 1 af te ronden. En daarna de volgende.

Wil je verder reizen met de Held in Geld in Londen? Klik dan hier

Advertisements