Talks

 

TALKS

Borrels, klantendagen, inspiratiedagen voor medewerkers en diners worden pas echt interessant als jouw bezoekers werkelijk geïnspireerd raken en zelf bijdragen door hun eigen verhaal te vertellen. De reisgidsen van Passie Pensioneert Nooit zijn daar meesters in. Door boeiende onderwerpen te vertalen in prikkelende en lichtvoetige verhalen en questionnaires die verhalen ontdekken bij deelnemers zetten zij de bezoekers van jouw evenement aan het denken over hun eigen verhaal en brengen zij hen met elkaar in gesprek.

INSPIRERENDE TALKS

Onze reisgidsen zijn uitstekende verhalen vertellers die met kennis van zaken en een flinke dosis humor inspirerende verhalen vertellen en ontdekken over uiteenlopende onderwerpen die draaien rondom een leven en werk creëren waar jij van houdt en nooit van wil pensioneren.

–       Wat is met passie ondernemen?

–       Hoe vertel ik het verhaal over mijzelf en mijn onderneming beter?

–       Hoe maak ik een proefrit in mijn droomjob?

–       Passie Pensioneert Nooit bij mij. Dus: wat is mijn volgende droomjob?

–       Hoe vind ik mijn droomjob zonder mijn huidige levensstijl, hypotheek en studie van         de kinderen op het spel te zetten?

–       Hoe ziet mijn nieuwe portfolio leven eruit met  1 of meer droomjobs die het                         gewenste deel van mijn tijd inneemt?

Meer informatie? Stuur een mail naar peterdekuster@hotmail.nl of bel met 06 33661772

Advertisements