Proefrit in jouw Droomjob

Ja, jij kunt een poging doen om de loopbaan van jouw dromen te vinden of ontwerpen zonder jouw huidige job, jouw volgende hypotheek betaling of de toekomst van jouw kinderen op het spel te zetten. In Proefrit in jouw Droomjob in de voetstappen van de held uit de film Midnight in Paris, zul je ontdekken hoe het ontmoeten van jouw rolmodellen en eventueel een paar dagen werken in de professie die je altijd wilde, de eerste stap kan zijn om die droom waar te maken.

Revolutionair en practisch zal dit reisprogramma jou helpen om jouw leven en werk te verbinden met jouw diepste gevoel over wie jij bent wanneer je leert hoe:

  • Een Proefrit in jouw Droomjob in elke fase van jouw leven in te plannen;
  • De vaardigheden te ontwikkelen en de kennis te verzamelen die je nodig hebt om met jouw nieuwe onderneming of loopbaan te starten;
  • De angst te overwinnen om te veranderen;
  • Een ontslag, faillisement of andere onvrijwillige verandering in jouw onderneming of loopbaan te veranderen in de kans van jouw leven;
  • Een droom job te ontwerpen die nog niet bestaat;
  • Een geleidelijke veilige transitie te managen van jouw huidige job of onderneming naar jouw droom job;
  • Het minimaliseren van financieel risico wanneer jij start met jouw moedige nieuwe leven.

Details:

Deze reis wordt elke maand georganiseerd. Vraag ons om data door te mailen naar peterdekuster@hotmail.nl 

Jouw investering is Euro 2.495 exclusief BTW en exclusief hotels en diners. 

Het aantal reisgenoten is 1 – 8   

Customized Tour:

Proefrit in jouw Droomjob is beschikbaar als een private tour.  Het kan direct geleverd worden aan klanten door Passie Pensioneert Nooit reisgidsen, of door third party trainers en consultants die getraind zijn in en gelicenseerd zijn door Passie Pensioneert Nooit.

Advertisements