Proefrit in jouw Droomjob

Een Proefrit in jouw Droomjob 

Ja, jij kunt een gooi doen naar jouw droomjob zonder jouw huidige job, levensstijl of onderneming te riskeren. In Proefrit in jouw Droomjob zul je ontdekken hoe het ontmoeten van een mentor die jouw droomjob heeft, van een gesprek tot een uurtje tot daadwerkelijk een paar dagen samenwerken met de mentor jou zal inspireren om jouw eigen verhaal te versterken over jezelf en jouw creatieve droomjob die jij altijd wilde. Het kan de eerste stap zijn om die droomjob waar te maken

midnight-in-paris-007

Revolutionair en praktisch, deze hands – on  class ontworpen door Peter de Kuster – de oprichter van Passie Pensioneert Nooit zal bijdragen dat jij met jouw passie jouw geld verdient wanneer je leert om:

  • Een “Proefrit in jouw Droomjob” voor jezelf in elke creatieve onderneming te maken
  • De vaardigheden op te bouwen en de kennis te vergaren die jij nodig heb om aan jouw nieuwe creatieve onderneming te beginnen
  • De angst om te veranderen te overwinnen
  • Een ontslag of andere onvrijwillige verandering in de kans van jouw leven te veranderen
  • Een droomjob te ontwerpen die nog niet bestaat
  • Een geleidelijke, veilige overgang te managen van jouw huidige job of onderneming naar jouw droomjob
  • Financiële risico’s te minimaliseren wanneer je met jouw nieuwe moedige leven start

OVER ONZE CLASSES

Onze classes zijn zo ontworpen dat ze jouw eigen verhaal inspireren, verdiepen en verrijken rondom de grote thema’s voor jou als creatieve ondernemer en professional. Jouw passie voor jouw werk, jouw creativiteit, jouw ondernemerschap, jouw geld, jouw promotie van jezelf en jouw werk, jouw tijd,  jouw organisatie en jouw geluk. Je zult uitgedaagd worden om diep te denken over de verhalen die het meeste ervoor doen voor je en de mogelijkheid krijgen om jouw eigen verhaal, ideeën en ervaringen te delen met andere nieuwsgierige, open-minded individuen.

Deze classes zijn ontworpen en worden gegeven door Peter de Kuster, oprichter van Passie Pensioneert Nooit. Zij behelzen een mix van verhalen vertellen van rolmodellen, verhalen ontdekken bij eenieder en het delen van verhalen.  Optioneel huiswerk wordt geboden door diegenen die interesse hebben om meer te ontdekken.

STORYTELLER

1523581_1382315678688481_338569992_o

Peter de Kuster is de oprichter van Passie Pensioneert Nooit en schrijver van een zestigtal boeken over The Heroine’s Journey en The Hero’s Journey serie. Wereldwijd hebben duizenden creatieve ondernemers en professionals hun verhalen over de passie voor hun werk in zijn publicaties.

PRAKTISCHE INFORMATIE

Duur:   2.5 uur  van 19.00 uur tot 21.30 uur

Prijs:    Euro 44 inclusief drankjes en exclusief BTW

LOCATIES EN DATA

27 mei       Eindhoven       Café Restaurant Usine Witte Dame

4 juni         Den Bosch       Verkadefabriek

11 juni       Utrecht            Grand Hotel Karel V

18 juni       Amsterdam    Westergasterrein

25 juni       Rotterdam      Hotel New York

3   juli        Den Haag        Dudok

Advertisements