Proefrit in jouw Droomjob

Ja, jij KUNT een poging doen om het leven en het werk van jouw dromen te realiseren zonder jouw huidige onderneming/job, jouw volgende hypotheek betaling of de toekomst van jouw kinderen te riskeren. Met ‘Een Proefrit in jouw Droomjob’ zul je ontdekken hoe een ontmoeting met jouw helden of heldinnen – die een leven en werk hebben gevonden of ontworpen  waar zij van houden – de eerste stap kan zijn naar het waarmaken van die droom.

 

Dit seminar laat je zien hoe :

Jij een Proefrit in jouw Droomjob maakt in elke soort professie door een ontmoeting met een van jouw rolmodellen.

Jij de vaardigheden opbouwt en de kennis vergaart die je nodig hebt door ontmoetingen met jouw rolmodellen die je nodig hebt om jouw nieuwe droomjob te starten.

Jij de angst om een nieuwe loopbaan te starten of een onderneming te starten overwint door te praten met iemand ‘who has been there’.

Jij een ontslag of andere onvrijwillige verandering van werk in de kans van jouw leven transformeert.

Jij een droomjob of onderneming creeert die nog niet bestaat … met een beetje hulp van jouw rolmodel;

Jij inzicht krijgt door de ontmoetingen met jouw rolmodellen hoe je een geleidelijke, veilige transitie krijgt van jouw huidige leven naar jouw droomjob;

Praktische tips en adviezen krijgt van jouw rolmodellen hoe jij financiele risico’s kunt minimaliseren wanneer jij start met jouw nieuwe werk en leven.

Advertisements