Passie Pensioneert Nooit in Rome

Passie Pensioneert Nooit in Rome

Woensdag 13 Februari  – Vrijdag 15 Februari 

Meer dan tien jaar geleden brak Peter de Kuster de regels van de conversatie over pensioneren met zijn baanbrekende verhaal, Passie Pensioneert Nooit. Hij veranderde het verhaal over pensioneren dat volledige focus had op geld naar een verhaal dat gaat over het creëren van een leven werk waar jij van houdt en nooit van wilt pensioneren.

Met Passie Pensioneert Nooit brengt hij dit gesprek naar het volgende niveau door coaches van ondernemers en professionals om een extra stap te maken, hun capaciteit te verbreden en een nieuwe rol te omarmen – Passie Pensioneert Nooit coach. Passie Pensioneert Nooit coach is de toekomst van loopbaan en pensioen planning.  Deze nieuwe benadering vertegenwoordigt de waarde propositie die succesvolle coaches en adviseurs zich laat onderscheiden van de rest.

Als Passie Pensioneert Nooit coach begrijp jij de karakteristieken van het Passie Pensioneert Nooit verhaal dat vele professionals op deze website vertellen:

  1. Passie: Wanneer jij niet jouw creatieve brein, energie en jouw lichaam gebruikt in jouw leven en werk zul je haar verliezen. Wie neemt er nu afscheid van waar jij van houdt te doen. Het is wie jij bent.
  2. Purpose: Geld kan purpose financieren, maar het kan geen purpose creëren.
  3. Portfolio: Er dient een balans te zijn tussen vakantie en vocatie.
  4. Power:  Een krachtige verhaal dat zij zichzelf vertellen geeft creatieve professionals elke dag de energie om op fysieke, creatieve, intellectuele en ondernemende avonturen te gaan. Wat de bouwstenen zijn voor diegenen die willen blijven floreren wanneer zij ouder worden.

Of jij een coach bent, een adviseur of een ondernemer, Peter en zijn reisgidsen zullen inspireren en jouw verhaal verrijken wanneer zij jou uitdagen. Peter de Kuster heeft duizenden ondernemers en hun coaches wereldwijd uitgedaagd en geïnspireerd met zijn verhalen en zijn vraag naar hun verhalen. Met zijn unieke inzichten in de kracht van het verhaal dat mensen zichzelf vertellen en hoe je dat verhaal herschrijft om je leven en business te transformeren en in hoe jij het verhaal van jouw klant ontdekt en hen in staat stelt dit te herschrijven waar nodig.

Coaches, adviseurs en professionals die deelnemen aan een opwindende Passie Pensioneert Nooit inspiratiereis keren terug met een nieuw verhaal (en visie) over hoe het leven en werk te vinden, creëren en behouden waar zij van houden. Een Passie Waar Zij Nooit van Willen Pensioneren.

 

PRAKTISCHE INFORMATIE

Voertaal: Nederlands
Data: Woensdag 13 februari  –  Vrijdag 15 februari   
Plaats: Rome

Prijs: € 2850,- exclusief BTW, exclusief toegang tot musea, exclusief reis, verblijfkosten.

Tijden
09:00 Koffie & thee
09:30 Ochtendsessie
12:30 Lunch
14:00 Middagsessie
17:00 Borrel

Reserveer jouw plek door te mailen naar peterdekuster@hotmail of bel 06 33661772

PETER DE KUSTER

1523581_1382315678688481_338569992_o

Story teller Peter de Kuster is oprichter van Passie Pensioneert Nooit.

 

Advertisements