Passie Pensioneert Nooit in Florence

Met deze reis in de voetsporen van Michelangelo in Florence zullen reizigers snel ontdekken hoe zij de vrijheid bereiken om hun doelen te bereiken op hun eigen tempo, op hun eigen voorwaarden ongeacht hun leeftijd.

Verhaal na verhaal onthullen wij met Michelangelo als reisgids hoe nieuwe mogelijkheden jou in staat stellen jouw verhaal te ontwerpen over jouw tweede helft van het leven.

Of je probeert jouw passie te vinden, een droom waar te maken of een belangrijke verandering in jouw onderneming of loopbaan doormaakt, er zijn lessen te leren van het leven van Michelangelo. De meester in beeldhouwen, schilderen en architectuur, Michelangelo, had de unieke vaardigheid om een meesterwerk in een blok marmer te ‘zien’. Of verborgen in de hoeken en bochten van de wand in een kapel. Daarna, met een verbazingwekkende doelgerichtheid en passie bracht hij zijn unieke verhaal tot leven.

Er is ook een meesterwerk binnen in jou. Het is het leven en de loopbaan die jij altijd gewild hebt, begraven onder lagen van twijfel, angst en onaangeboord potentieel. Alles wat je moet doen is het ‘zien’ en bevrijden. Met de Michelangelo Benadering.

De Michelangelo Benadering is een opmerkelijke stap-voor-stap reisgids die jou zal tonen hoe jij meesterschap kunt ontwikkelen in dezelfde creatieve strategieen die de David inspireerden. Michelangelo benaderde elk aspect van zijn leven met passie, commitment en moed. Door deze principes op jouw eigen leven toe te passen zul je snel leren hoe:

  • Open jouw ogen voor het verhaal dat jij jezelf vertelt over jezelf en de vaardigheden, passies, talenten, waarden die jij al bezit
  • Maak van jouw geheime passie een levenlang commitment
  • Breng jouw onderneming en/of loopbaan naar nieuwe niveaus van persoonlijke performance en vreugde
  • Design en leef een levensverhaal dat bij jou past.

Vol met kleurrijke real life verhalen uit het leven van Michelangelo ontdek je jouw eigen verhaal en bevrijd jij jouw eigen innerlijke meesterwerk zodat jij jouw leven gepassioneerd, creatief, betekenisrijk en vreugdevol leidt.

Details: 

Deze 5 daagse reis wordt maandelijks georganiseerd.  Vraag ons om de concrete data door te mailen naar peterdekuster@hotmail.nl 

De prijs is  Euro 2.395 exclusief BTW en exclusief hotel overnachting & diner

Het aantal reisgenoten is is 1 -8 

Customized Tour:

De Michelangelo Benadering is beschikbaar als een private tour. Het kan direct geleverd worden aan klantgroepen door Passie Pensioneert Nooit reisgidsen, of door third-party trainers, coaches en consultants die getraind en gelicenseerd zijn door Passie Pensioneert Nooit.

 

Advertisements