Passie Pensioneert Nooit

Passie Pensioneert Nooit

Attentie alle creatieve helden en heldinnen  — zelfs wanneer de door jouw gekozen professie niet de meest traditionele is, het cultiveren en opbouwen van een leven en werk waar jij van houdt en nooit van wilt pensioneren is jouw doel. In Passie Pensioneert Nooit bieden wij jou expert advies over de specifieke uitdagingen die rechterbreiners voor zich zien die een droomonderneming of droomjob willen die zowel bevredigend als succesvol is.

Freelancers, diegenen die erover denken uit loondienst een creatieve onderneming te starten en creatieve professionals die in corporate omgevingen werken hebben een set van vaardigheden nodig die hun passie in een florerende loopbaan omzet. Deze vaardigheden omvatten:
* Hoe een droomonderneming of droomjob te ontwerpen die het beste past bij jouw talenten
* Realistische doelen stellen waarbij je gebruik maakt van rechterbrein technieken
* Hoe valkuilen te vermijden die een creatieve droomonderneming of droomjob ruineren
* Hoe je jouw pad naar succes plaveit                                                                                               * Hoe een ondernemingsplan te ontwerpen wanneer jij de onderneming bent
* Hoe gedisciplineerd te zijn wanneer jij jouw eigen baas bent

Wanneer jij een uitlaatklep voor jouw creativiteit en passie vindt in de vorm van een droomonderneming of droomjob, zul je een vrijheid in jouw werk leven vinden waar jij lang en gelukkig mee kunt leven. Je kunt jouw passie volgen, een briljante loopbaan opbouwen en financiële zekerheid hebben. Wanneer je weet welke vaardigheden te gebruiken.

Jezelf verkopen

Ben jij een creatieve held of heldin die wanhopig de wereld wil vertellen over jouw talenten en jouw creatieve onderneming maar ontbeert het jou aan tijd, geld en know-how? Passie Pensioneert Nooit is vol met slimme en creatieve ideeën die je kunt gebruiken om succesvol het verhaal naar buiten te krijgen over wie jij bent en wat jij snel, mooi, eenvoudig, goedkoop en slim kunt.

Alles wat je moet weten over marketing van jijzelf is inbegrepen in deze class die is volgepakt met bewezen technieken van helden en heldinnen uit heden en verleden die voor jou zullen werken of je nu een schrijfster, actrice of game designer bent die frisse, off-beat, en kosten effectieve manieren wilt om een onderneming op te bouwen die succesvolle en bevredigend is.

Vol met winnende strategieën, innovatieve ideeën en bewezen sales en marketing technieken van heldinnen en helden die jou zijn voorafgegaan zullen wij jou tonen hoe je van een honger lijdende kunstenaar naar superster status kunt gaan met slim advies, waaronder:

* Hoe jezelf te vermarkten zonder geld

* Hoe marketing materialen te creëren die jou verkopen zelfs wanneer jij er niet bent

* Hoe een buzz op te bouwen door te vragen naar de verhalen van mensen die jou boeien

* Hoe het internet te gebruiken op manieren die jij nooit bedacht hebt om jezelf en jouw verhaal te promoten

* Hoe je de opinieleiders in jouw gebied zover krijgt dat ze jou refereren en helpen

Jezelf verkopen is één van de meest lastige zaken die een creatieve persoon moet doen. Het is ook de meest essentiële.  In deze class zul je iets vinden dat jou kan helpen om dit obstakel te overwinnen en de aandacht en erkenning te krijgen die jij en jouw talenten verdienen.

De Financiële Vrijheid om te Creëren

Vraag een kunstenaar, musicus, schrijver of grafisch designer, en ieder van hen zal jou hetzelfde verhaal vertellen: Om het geld te hebben om te creëren, moet je creatief zijn met jouw geld. Wanneer je gelukkig genoeg bent om de perfecte professie voor jezelf gevonden hebt, eentje die jou jouw talenten laat tentoonstellen en jouw creatieve sappen laat stromen, gefeliciteerd! Echter, Peter kent de harde realiteit die velen van jullie bekend voor komt: Zelfs wanneer jouw creatieve sappen echt stromen, betekent dat niet noodzakelijkerwijze dat het geld in hetzelfde tempo binnenstroomt. In deze class biedt Peter een myriade van verhalen van heldinnen en helden uit heden en verleden met waardevol advies om juist dat te doen, inclusief:

• Hoe te weten welke van jouw creatieve talenten het meest te vermarkten zijn en hoe je het meeste geld kunt verdienen
• Hoe het “free” uit freelance te halen en in rekening te brengen wat jij waard bent.
• Waarom jij de valkuilen zou dienen te vermijden van te veel schulden op te laten hopen in magere tijden en altijd het belang moet inzien van sparen in booming tijden.                   • Herinneren dat jij kunt slagen in jouw ondernemingen zonder jouw creatieve ziel en zaligheid overboord te zetten.
• Hoe de fondsen te vinden om jouw dromen te financieren.

Vol met feiten die jouw ogen openen, instructieve anekdotes en real-life verhalen is deze class jouw reisgids om een leven en werk te creëren waar jij van houdt en nooit van wil pensioneren.

OVER ONZE CLASSES

Onze classes zijn zo ontworpen dat ze jouw eigen verhaal inspireren, verdiepen en verrijken rondom de grote thema’s voor jou als creatieve ondernemer en professional. Jouw passie voor jouw werk, jouw creativiteit, jouw ondernemerschap, jouw geld, jouw promotie van jezelf en jouw werk, jouw tijd,  jouw organisatie en jouw geluk. Je zult uitgedaagd worden om diep te denken over de verhalen die het meeste ervoor doen voor je en de mogelijkheid krijgen om jouw eigen verhaal, ideeën en ervaringen te delen met andere nieuwsgierige, open-minded individuen.

Deze classes zijn ontworpen en worden gegeven door Peter de Kuster, oprichter van Passie Pensioneert Nooit. Zij behelzen een mix van verhalen vertellen van rolmodellen, verhalen ontdekken bij eenieder en het delen van verhalen.  Optioneel huiswerk wordt geboden door diegenen die interesse hebben om meer te ontdekken.

STORYTELLER

1523581_1382315678688481_338569992_o

Peter de Kuster is de oprichter van Passie Pensioneert Nooit en schrijver van een zestigtal boeken over The Heroine’s Journey en The Hero’s Journey serie. Wereldwijd hebben duizenden creatieve ondernemers en professionals hun verhalen over de passie voor hun werk in zijn publicaties.

TIJDEN

10.00     Welkom & Seminar begint
12.30     Pauze
17.00     Seminar eindigt

TICKET

Prijs: Euro 189.00 inclusief koffie/thee en lunch en exclusief BTW

LOCATIES EN DATA

27 mei       Eindhoven       Café Restaurant Usine Witte Dame

4 juni         Den Bosch       Verkadefabriek

11 juni       Utrecht            Grand Hotel Karel V

18 juni       Amsterdam    Westergasterrein

25 juni       Rotterdam      Hotel New York

3 juli          Den Haag        Dudok

Advertisements