Passie Pensioneert Nooit reisgids zijn?

Wij werken graag samen met ervaren professionals die gepassioneerde ondernemers en professionals willen coachen in het Passie Pensioneert Nooit project. Een project dat een klein jaar geleden is gestart en veel momentum krijgt.

De “Passie Pensioneert Nooit” reisgids start met een introductie programma met drie doelen:

  1. Introductie in het Passie Pensioneert Nooit verhaal, de samenwerking met partners. Leren kennen van specifieke doelen van de reisgids in haar/zijn eigen business. Verhaal van reisgids met foto komt op de website Passie Pensioneert Nooit.
  2. Samen met Peter in een wereldstad in twee, drie dagen ontwerpen van Passie Pensioneert Nooit programma ter plaatse dat aangeboden wordt aan klanten via de website en aan de klanten van de partners.
  3. Samen met ons gesprekken met ondernemers die benaderd worden om hun Passie Pensioneert Nooit verhaal te vertellen.  Deelnemende reisgidsen kunnen hierna zelf op een laagdrempelige leuke manier tot gesprekken komen met ondernemers die zij boeiend vinden. Waarbij de ondernemer het eigen verhaal gepubliceerd krijgt op de website.

De “Passie Pensioneert Nooit” reisgids training voor professionals is opgezet voor coaches, adviseurs en consultants die graag willen werken met gepassioneerde ondernemers en professionals. Je leert hoe je je jouw coaching en adviezen op natuurlijke wijze kunt afstemmen op het verhaal, de wensen, zorgen en behoeften van jouw klant. Naast een verbetering van jouw story telling, communicatieve, coaching en adviesvaardigheden krijg je beschikking over een breed palet aan story telling tools.  De verhalen, kennis en ervaring die je opdoet in deze training is direct toepasbaar in je werk.

Het project “Passie Pensioneert Nooit” zal een groter momentum krijgen door de continue verhalen van ondernemers op de website die hun verhaal delen met vrienden, familie en relaties. Door de samenwerking met partners die hun klanten uitnodigen en door het voortdurend uitbreiden van het netwerk van partners.

Is “Passie Pensioneert Nooit” reisgids zijn iets voor jou?

Je bent al enige jaren werkzaam als coach, adviseur of consultant. Je hebt een duidelijke expertise en kent de beginselen van het coachen en adviseren. Je bent op zoek naar een manier om die twee te combineren met je eigen authentieke stijl, juist bij gepassioneerde ondernemers en professionals.  Je wilt leren hoe jij jouw onafhankelijkheid kan bewaren en samen met ons met “Passie Pensioneert Nooit” jouw reputatie en relatiekring in jouw markt wilt versterken en uitbouwen.

Prijs

€2495,-  exclusief btw en hotel en verblijfkosten

Deze prijs geldt voor bestemmingen binnen Europa.  Voor een bestemming buiten Europa kan een kleine toeslag gelden in verband met reiskosten.

Duur: vier dagen

Voorbereiding: introductie in Passie Pensioneert Nooit

Reis:  introductie in Passie Pensioneert reisgids zijn in de stad of het land waar jij reisgids voor wilt zijn

Terugkeer: introductie in het benaderen en interviewen van boeiende ondernemers over hun verhaal. Als eerste kennismaking met jou als reisgids.

Trefwoorden:

Passie Pensioneert Nooit, gepassioneerde ondernemers & professionals,  story telling, tweede helft van het leven, coachen, krachtiger, authentieker verhaal voor klant,  resultaten bereiken, inzicht in verhaal en krachtenveld bij klant.

Advertisements