Den Bosch

Passie Pensioneert Nooit™ is een volledig unieke incubator voor 50+ ondernemers. Een reis door Den Bosch vol inspirerende verhalen van helden en heldinnen die jou zijn voorafgegaan. Waar jij jouw nieuwe, boeiende, krachtige, authentieke verhaal creeert nodig om diep de nieuwe ondernemer in jou te laten ontwaken.

Zie de Passie Pensioneert Nooit™ reis als een blanco reisdagboek, waarin jij geinspireerd wordt om jouw Droom, Visie, Queeste en Verhaal te zien, beleven, ontwikkelen en designen. Waarmee jij een nieuwe onderneming zult starten, een kans voor jouw onderneming zult ontdekken, met jouw onderneming meer van betekenis zult zijn. Uitgevonden door jou met de storytelling instrumenten van Peter de Kuster en onder begeleiding van jouw Passie Pensioneert Nooit™ reisgids.

Elk van de gesprekken in jouw Passie Pensioneert Nooit™ reis zal jou introduceren in een nieuw verhaal, een nieuwe manier van denken over ondernemerschap in de tweede helft van jouw leven, over het creeren van een onderneming voor jezelf die naast succesvol van betekenis is, over hoe jij jouw creativiteit en verbeeldingskracht kunt gebruiken om jouw toekomst te designen en het verleden los te laten.

  • Heb jij een droom, een verlangen, die nog niet vervuld is?
  • Heb jij de wens om creatieve, financiele en intellectuele onafhankelijkheid te bereiken?
  • Heb jij ooit een onderneming willen beginnen maar wist niet hoe?
  • Wil jij met jouw onderneming meer van betekenis zijn voor de samenleving?
  • Heb jij ooit het gevoel gehad dat jij vastzit in een plek, positie, onderneming, carriere, zakelijk partnership die jou beperkt?

Passie Pensioneert Nooit ™ is de reis om te ontdekken hoe jij jezelf kunt bevrijden van jouw heden en verleden. Niet door verhalen te kiezen die wij voor jou creeren, maar door jouw eigen verhaal uit te vinden. Dat is wat ondernemers doen.

Welkom tot de Passie Pensioneert Nooit™ reis in Den Bosch. Ontworpen om ondernemers van  50+ hun passie te laten terugvinden om te ondernemen en een leven en werk te creeren waar zij van houden en van betekenis zijn voor onze samenleving. Passie waar zij nooit van willen pensioneren.

Heb je interesse om meer over deze reis te weten mail dan naar peterdekuster@hotmail.nl en we nemen contact op met jou.

Passie Pensioneert Nooit™ is een volledig unieke incubator voor 50+ ondernemers. Een reis door Den Bosch vol inspirerende verhalen van helden en heldinnen die jou zijn voorafgegaan. Waar jij jouw nieuwe, boeiende, krachtige, authentieke verhaal creeert nodig om diep de nieuwe ondernemer in jou te laten ontwaken. 

                                                                                                                                                                    Kies jouw reisstijl. 

The Private Tour:  je reist alleen of samen met degene met wie jij de onderneming wilt starten ((zaken) partner of kind) 3 1/2 dag naar een wereldstad onder begeleiding van een Passie Pensioneert Nooit ™ reisgids. Tijdens deze reis ontmoet je 1 van jouw helden & heldinnen. De kosten hiervan zijn Euro 7.500 exclusief BTW en exclusief jouw reis en verblijfkosten.

The Grand Tour:  je kiest voor een reisprogramma dat twaalf weken duurt.Waarin je alleen reist of samen met degene met wie jij de onderneming wilt starten ((zaken) partner of kind) onder begeleiding van een Passie Pensioneert Nooit ™reisgids. Je start met een Private Tour naar een wereldstad en daarna volgen tien weken met ontmoetingen met jouw helden & heldinnen ergens in de wereld. Het reisprogramma wordt afgesloten met een tweede Private Tour naar een wereldstad. De kosten van dit reisprogramma zijn Euro 15.000 exclusief BTW en exclusief jouw reis en verblijfkosten.

Travel in a Group.  In deze 3 1/2 dag reis zal een klein groepje van deelnemers – tussen de 2 en 8 mensen  – samen met 1 of 2 van onze reisgidsen in een wereldstad de Passie Pensioneert Nooit™ beleving meemaken en om het eigen verhaal te verkennen. De groep gaat op een tour langs diverse 50+ helden en heldinnen uit de wereldstad van heden en verleden die direct de concepten van Passie Pensioneert Nooit™ verbindt met de toepassing van die ideeën voor de eigen onderneming en persoonlijke leven. Deelnemers ervaren direct uit de eerste hand in de ontmoetingen met rolmodellen de triomfen en tegenslagen van ondernemen op latere leeftijd en worden begeleid om de onderliggende principes eruit te halen die zij kunnen toepassen op hun eigen onderneming. De kosten van dit reisprogramma zijn Euro 3.250 exclusief BTW en exclusief jouw reis en verblijfkosten.

Lees hier meer over de Passie Pensioneert Nooit™ reis in Den Bosch 

Etappe 1. De Macht van Jouw Verhaal: Hieronymus Bosch

Etappe 2. De Oude Pensioenmythes: Geert van Opstal

Etappe 3. Passie Pensioneert Nooit: Leon de Winter

Etappe 4. De Drie Gouden Regels van Storytelling: Esther Verhoef

Etappe 5.  Wat is Jouw Queeste? TEFAF

Passie Pensioneert Nooit voor Renee van Leusden

Passie Pensioneert Nooit voor Geert van Opstal

Passie Pensioneert Nooit voor Saskia Vugts

Advertisements