Word Friend

Het abonnement voor creatieve professionals van Passie Pensioneert Nooit
Gedreven professionals zijn nooit uitgeleerd. Daarom heeft Passie Pensioneert Nooit een onmisbare propositie voor creatieve professionals: de Passie Pensioneert Nooit Friend. Met dit lidmaatschap krijg je elk kwartaal de kans om met Peter de Kuster en andere friends een dag te sparren over jouw uitdagingen als creatief professional, ontvang je korting op de meerdaagse reizen, nodig je twee introducees uit, bied je creatieve vrienden gratis publiciteit omdat zij dankzij jou hun verhaal op de Passie Pensioneert Nooit website kunnen vertellen en update je jouw eigen verhaal online voor promotie doeleinden. Laat je inspireren, stel je ideeën en overtuigingen op de proef en verrijk jezelf met nieuwe perspectieven!

Met Passie Pensioneert Nooit Friends verrijk je jezelf met waardevolle inzichten en onalledaagse gesprekken over onderwerpen als:
• met jouw passie jouw geld verdienen
• een proefrit in jouw droomjob maken
• jezelf promoten als jij de onderneming bent
• de macht van jouw verhaal
• ondernemen met betekenis
• de financiële vrijheid om te creëren
• tijdmanagement voor creatieve professionals

FRIENDS

Euro 495 exclusief BTW per jaar  

*  Geeft je het recht op een private tour met Peter de Kuster alleen van 1.5 uur als welkomst geschenk waarin op basis van jouw actuele questionnaire Peter samen met jou kijkt hoe hij kan bijdragen aan jouw professionele dromen en doelen.

*  Geeft je het recht op 1 proefrit in jouw droomonderneming per jaar. Waarin Peter voor jou een ontmoeting arrangeert met een creatieve professional in zijn netwerken (Het netwerk van Passie Pensioneert Nooit en het wereldwijde netwerk van The Hero’s Journey en The Heroine’s Journeydie jouw loopbaan een boost kan geven. Een rolmodel of een professional die als uitgever, curator, booker, galeriehouder enzovoorts jouw muziek, boek, film, kunst, games, fashion kan verkopen of verder brengen.

* Geeft je toegang elk kwartaal tot een dag sparren met Peter de Kuster en andere friends in Utrecht in Grand Hotel Karel V over jouw uitdagingen als creatief professional.

* Geeft je 10 procent korting op alle professionele meerdaagse reizen van Passie Pensioneert Nooit en het recht om gratis een introducee mee te nemen op een meerdaagse reis die jij boekt.

* Geeft je het recht om gratis twee introducees per jaar mee te nemen bij de kwartaal bijeenkomsten.

* Geeft je het recht dertig creatieve vrienden per jaar uit te nodigen hun verhaal op de Passie Pensioneert Nooit website gratis te vertellen.

* Geeft je het recht om jouw verhaal op Passie Pensioneert Nooit website drie keer te updaten met jouw exposities, boekpresentaties, enzovoorts. Dan komt jouw update verhaal opnieuw bovenaan op de homepage.

* Geeft je het recht op 1 review per jaar door Peter. Wordt een kort verhaal over jouw nieuwe boek, expositie, game, muziek geschreven door Peter, op de homepage geplaatst en door Peter gedeeld met zijn 100.000 + Passie Pensioneert Nooit relaties

* Geeft je het recht om jezelf als betaalde mentor voor een proefrit in jouw droomjob op de website te presenteren op jouw eigen Passie Pensioneert Nooit pagina. Waarbij iemand die denkt dat jij haar/zijn droomjob heeft jou betaalt om van jou te leren wat erbij komt kijken om in jouw professie jouw geld te verdienen. Jij bepaalt zelf jouw uurtarief. Hoe de proefrit in jouw droomjob praktisch werkt kun je op de website lezen.

* Geeft je recht op 10% commissie op meerdaagse reizen die creatieve professionals die jij ons aanreikt betaald hebben

ejfelkor_parizsban

FRIENDS abonnement reserveren? Stuur een mail naar: peterdekuster@hotmail.nl of bel met 06 33661772. Peter zal met jou een skype gesprek inplannen waarin hij met jou bespreekt wat jouw verwachtingen zijn en of/hoe dit jaarabonnement hieraan kan bijdragen.

Op het einde van jouw jaar abonnement vragen wij jou of je het voor een volgend jaar wil verlengen. Anders vervalt het abonnement automatisch.

 

Advertisements