Passie Pensioneert Nooit Coaching

Passie Pensioneert Nooit Coaching: Hoe voeg je betekenisvol waarde toe aan de levens van jouw klanten?

Heb Jij Mensen zien Falen in Pensioneren?

Het is vrij triest om te zien hoe mensen 40 jaar gewerkt hebben en dan falen om zich voor te bereiden op hoe zij willen leven en genieten in hun ‘gepensioneerde’ jaren.

Als financieel dienstverlener ben jij in een unieke positie om conversaties met jouw klanten te hebben over hoe hun Passie Nooit Pensioneert en hen te helpen hoe zij het beste leven vorm te geven met het geld dat zij hebben.

Peter de Kuster, één van de werelds leidende financial storytellers traint financieel dienstverleners hoe zij de Passie Pensioneert Nooit Coach worden van hun klant.

Door jouw klant’s Passie Pensioneert Nooit coach te worden zul je hun reisgids zijn bij belangrijke levens- en onderneming transities en zeker te stellen dat dit alles is waar zij op hoopten.

DOE NU MEE en krijg direct toegang tot alles in het programma. 

Blijf naar beneden scrollen voor alle details, inclusief de sessies, de tools, en jazeker, de prijs.

Interesse om Peter te laten Spreken?

Om meer te weten over Peter’s speeches en programma’s of jouw volgende event te boeken neem contact met ons op door te mailen naar peterdekuster@hotmail.nl of door te bellen naar 06 33661772

Over Peter de Kuster

Peter de Kuster is de founder van ‘Storytelling voor Financieel Dienstverleners’ – hoe professionals uit de financiële dienstverlening hun klanten kunnen engageren met de kracht van verhalen. Peter’s benadering combineert diepgaande storytelling en marketing expertise met meer dan 20 jaar ervaring in de financiële dienstverlening wereldwijd.

1523581_1382315678688481_338569992_o

Peter is founder van het Passie Pensioneert Nooit,  the Heroine’s Journey & Hero’s Journey project waar wereldwijd duizenden professionals hun verhaal deelden over geld verdienen met jouw passie.  Hij schreef  50+ boeken. Peter heeft een MBA in Marketing,  MBA in Financial Economics op het TIAS en studeerde af op de universiteit van Nijmegen in Sociologie and Communicatie Wetenschappen.

 

 

Advertisements