Passie Pensioneert Nooit

Meer dan 10 jaar geleden kwam Peter de Kuster met een nieuw verhaal met zijn boek ‘Passie Pensioneert Nooit. Hij veranderde de conversatie van pensioneren zodra je voldoende geld had hiervoor naar een leven en werk creëren waar jij van houdt en nooit van wil pensioneren.

In het seminar Passie Pensioneert Nooit brengen Peter de Kuster en Jan van Opstal het verhaal naar een nieuw niveau door ondernemers en hun adviseurs uit te dagen om een ontdekkingsreis te maken, hun verhaal over zichzelf en hun werk in de tweede helft van hun leven te verbreden. Een nieuwe rol te omarmen met meer betekenis als mentor of coach. Passie Pensioneert Nooit is de toekomst van ondernemen en werk in de tweede helft van het leven.

Ondernemers die de transitie maken naar de tweede helft van hun leven begrijpen de karakteristieken van Passie Pensioneert Nooit:

  1. Passie: Wanneer je niet met passie jouw lichaam en brein gebruikt, verlies je hen.
  2. Purpose: Geld kan betekenis financieren, maar het kan geen betekenis creëren.
  3. Portfolio: Er dient een balans te zijn tussen vakantie en vocatie.
  4. Pit: Fysieke, intellectuele en spirituele uitdagingen zijn de bouwstenen van diegenen die blijven floreren als ze ouder worden.

Peter en Jan zullen deelnemers inspireren en in vlam zetten als hij ze uitdaagt.  Zij gebruiken daarbij de verhalen van inspirerende ondernemers die hun verhaal vertellen op de website Passie Pensioneert Nooit. Zij dagen mensen uit en inspireren hen wereldwijd al meer dan 10 jaar met hun unieke inzichten in de valkuilen van traditioneel pensioneren. Deelnemers zullen van dit boeiende seminar weggaan met een nieuw verhaal (en visie) over wat pensioneren is.

PRAKTISCHE INFORMATIE

Voertaal: Nederlands
Duur: 2,5 uur
Wanneer:  maandelijks
Plaatsen: Amsterdam, Eindhoven, Den Bosch, Groningen, Utrecht, Den Haag, Rotterdam
Prijs: €199,- inclusief drankjes
Friends: Heb je een Friends jaarabonnement? Dit seminar is toegankelijk voor Friends. Zij kunnen 1 gast gratis meenemen.

Neem contact met ons op over plaatsen en data door te mailen naar peterdekuster.hotmail.nl

Advertisements