Passie Pensioneert Nooit

Zit jij in de tweede helft van jouw leven?  Heb je een droom om iets nieuws te beginnen? Is het de hoogste tijd om te gaan ondernemen? Of om serieus op zoek te gaan naar een volgende uitdaging binnen je eigen of een andere onderneming? Tijd voor ‘Passie Pensioneert Nooit’ van de School voor de Tweede Helft van het Leven!

Het begin van het nieuwe jaar is het uitgelezen moment om een start te maken met die langgekoesterde wensen en ambities. Met behulp van verhalen van inspirerende rolmodellen uit de architectuur/design, literatuur, filosofie, muziek, film, ondernemen, psychologie en de kunsten breng je in kaart hoe jouw nieuwe toekomst er uitziet, welke acties je moet ondernemen om die toekomst dichterbij te brengen en wat je daarbij mogelijk in de weg staat. Je onderzoekt wat jou werkelijk drijft en hoe je jouw specifieke kwaliteiten inzet om jouw toekomst vorm te geven. Ook oefen je met het pitchen en presenteren van je plannen zodat je fans en investeerders aan boord krijgt. En tot slot maken we een solide actieplan zodat je direct aan de slag kunt.

Kom naar deze Passie Pensioneert Nooit reis van de School voor de Tweede Helft van het Leven, slijp je geest aan de waardevolste inzichten van ondernemers die jou zijn voorafgegaan en maak je dromen waar!

4 DAAGSE REIS VOL VERHALEN, INZICHTEN EN ERVARINGEN

Dag 1 – Wat is jouw Verhaal?
Op de eerste dag duiken we meteen de diepte in, want zelfkennis over het verhaal dat jij zelf leeft is de bron van alle ontwikkeling. Je onderzoekt welke diepere drijfveren jou voortbewegen, waar je echt gepassioneerd over bent en brengt in kaart welke ambities je waar wilt maken.

Dag 2 – Verkoop jouw Verhaal!!                                                                                                             Om je plannen waar te maken zul je anderen moeten overtuigen. Daarom ga je vandaag jouw gedroomde toekomst omgieten in een ijzersterk verhaal en oefen je met het presenteren daarvan.

Dag 3 – Jouw onderneming, werk en leven opnieuw uitvinden
Op deze dag ga je denken even flink oprekken. Veel van onze verhaalpatronen die wij onszelf vertellen berusten op aannames die ervoor zorgen dat wij vaak in rondjes blijven denken. Om ons denken op te schudden, gaan wij vandaag die aannames eens goed onderzoeken. Daarvoor ontmoet je een paar inspirerende, creatieve ondernemers met een compleet ander levensverhaal dan dat van jou.

Dag 4 – Jouw Queeste Aangaan
Je netwerk is een van je belangrijkste troeven voor het waarmaken van je dromen. Daarom leer je vandaag de fijne kneepjes van het vinden van reisgenoten binnen jouw netwerken die jij boeit en meesleept in jouw queeste. En in een laatste dynamische sessie ga je jouw queeste door verhalen tot een actieplan om jouw nieuwe toekomst waar te maken.

PRAKTISCHE INFORMATIE

Voertaal: Nederlands
Soort: Winter School
Data: 9 maart 2017 t/m 12 maart 2017
Locatie: Op reis door een wereldstad
Plaats: naar keuze Den Bosch, Den Haag, Malaga, Londen, Wenen, Florence, Barcelona
Prijs: Early Bird € 2495,- inclusief lunch en drankjes en exclusief reis en verblijfkosten

 

Tijden
09:00 Koffie & thee
09:30 Ochtendsessie
12:30 Lunch
14:00 Middagsessie
17:00 Borrel

Reisgidsen 

Jan van Opstal

Pieter Reijnders

Michiel van Buuren

Leontine van Roosmalen

Jan Gerbrand Krol

Monique Gelderblom

Peter de Kuster

Miranda van Uden