Passie Pensioneert Nooit

Attentie creatieve professionals – zelfs wanneer de door jouw gekozen professie niet de meest traditionele is, is het cultiveren en laten groeien van een succesvolle en financieel belonende onderneming nog steeds jouw doel. In ‘Passie Pensioneert Nooit’ toont Peter de Kuster jou hoe sommige van de specifieke uitdagingen te overwinnen waar creatieve professionals mee geconfronteerd worden die een job willen die zowel gepassioneerd en vervullend is als succesvol.

Ondernemers, freelancers, diegenen die overwegen om te starten met ondernemen en creatieve professionals in corporate omgevingen hebben een set van vaardigheden nodig die hun passie in een levensvatbare onderneming omzet. Deze vaardigheden omvatten:

* Hoe een onderneming te kiezen die het beste bij jouw talenten past;

* Realistische doelen stellen gebruik makend van story telling technieken;                                Hoe de valkuilen te vermijden die een creatieve onderneming ruïneren;

* Hoe jouw weg naar succes te plaveien;

* Hoe een business plan te creëren wanneer jij de onderneming bent

* Hoe gedisciplineerd te zijn wanneer jij jouw eigen baas bent.

Wanneer jij een uitlaatklep hebt gevonden voor jouw creativiteit in de vorm van een onderneming, zul je een vrijheid ontdekken in jouw werk waar je heel lang mee kunt leven. Je zult jouw passie volgen, een briljante onderneming opbouwen en financiele zekerheid hebben – wanneer je weet welke vaardigheden te gebruiken. Laat Peter jouw reisgids zijn.

PRAKTISCHE INFORMATIE

Voertaal: Nederlands
Duur:  2.5 uur
Locatie: Grand Hotel Karel V
Plaats: Utrecht
Prijs: € 125,- excl BTW

Eerstvolgende data

1 juli     10.00 tot  12.30 uur

22 juli   10.00 tot  12.30 uur

14 augustus  10.00 tot 12.30 uur

10  september  10.00 tot 12.30 uur

Schrijf je in door te mailen naar peterdekuster@hotmail.nl of bel Peter op 0633661772

Jouw Reisgids

1523581_1382315678688481_338569992_o

Story teller Peter de Kuster is oprichter van Passie Pensioneert Nooit. Zijn kracht ligt in het inzichtelijk maken van de kracht van verhalen en deze toepassen op jouw alledaagse leven. Als spreker en moderator weet hij op een persoonlijke en ontspannen manier precies datgene naar voren te halen wat er werkelijk toe doet.