Wordt Partner

WIE ZIJN WIJ?

Bij Passie Pensioneert Nooit helpen wij ondernemingen om een diepere emotionele verbinding met hun 40+ klanten en/of werknemers aan te laten gaan door hen een leven en werk te laten ontwerpen waar zij van houden en nooit van willen pensioneren.

WAAROM ZOUDEN ONDERNEMINGEN ONZE BIJDRAGE NODIG HEBBEN?

Ondernemingen stimuleren hoop en verwachtingen over de kwaliteit van het leven bij hun klanten en werknemers. Maar mensen worden in toenemende mate cynisch, sceptisch en gefrustreerd met ondernemingen die deze gewenste psychologische voordelen communiceren (Vrijheid, Geluk, Rust, Passie, Betekenis) zonder dat zij enige praktische bijdrage leveren in hoe deze gewenste plekken te bereiken.

Met andere woorden, consumenten en werknemers kijken in toenemende mate naar ondernemingen die meer ‘betekenisvol zijn’ die hen oprecht  helpen om meer gelukkige levens te leiden.

Wij weten dat mensen deze ondernemingen commercieel belonen waarvan zij denken dat zij betekenisvol zijn. Wij geloven dat veel ondernemingen er goed aan doen om het feit te exploiteren dat er een grote maar vaak onderontwikkeld verhaaldimensie onder hun aanbod is waar zij op kunnen kapitaliseren.

Dit is waar Passie Pensioneert Nooit kan bijdragen.

HOE WERKEN WIJ?

Wij ontwerpen een variatie van verhalen die de manier transformeert waarop de 40+ consument of werknemer een onderneming ervaart, hoe zij of hij de beleving met de onderneming verhaalt, zodat zij beter hun aanbod begrijpen en ervan houden. Dat het deel wordt van hun eigen verhaal.

Wij doen dit door een psychologisch rijke laag van verhalen – verhalen van consumenten en/of werknemers, verhalen in de vorm van films, boeken, biografische verhalen en verhalen van de onderneming en haar producten en diensten te ontwerpen. Wij ontwerpen deze psychologische laag van verhalen door inspiratie te halen uit de beste verhalen in meer dan 2000 jaar geschiedenis van story telling.

Welke sector jouw onderneming zich ook bevindt, wanneer je een idee hebt voor een project of partnership of enige creatieve inspiratie nodig hebt, stuur ons een berichtje.

Peter de Kuster

06 33661772

peterdekuster@hotmail.nl

Advertisements