Ambassadeurs

Bundel de krachten met Passie Pensioneert Nooit en krijg meer bekendheid met jouw onderneming, verdien geld en verander de wereld!  Het Passie Pensioneert Nooit Ambassadeur programma is ontworpen door Peter de Kuster voor coaches. Personal, business, creativiteit, financieel, geluk, wellness coaches.

Word een Passie Pensioneert Nooit Partner in jouw eigen stad
 
Het Passie Pensioneert Nooit Partner certificering programma is een 12 maanden ondernemend partnership met Passie Pensioneert Nooit. Het is een kans om in één van 60 steden in Nederland en 10 steden in België jouw merk van jouw coaching onderneming te laten groeien door Passie Pensioneert Nooit als een platform te gebruiken om duizenden nieuwe relaties te bereiken.
In 12 maanden zul je hand in hand werken met Peter om een omzet stroom op te bouwen waarin jouw coaching producten samen met ons aanbod worden verkocht op de Passie Pensioneert Nooit website van jouw stad. Wij zullen jou en jouw coaching onderneming promoten op de Passie Pensioneert nooit website van jouw stad en op de Passie Pensioneert Nooit moeder website.

 

WAT IS INBEGREPEN IN DE 12 MAANDEN CERTIFICATIE
MAANDELIJKSE MASTERSTORIES
Maandelijkse group masterstories met Peter waar je een collectie van coaching producten ontwikkelt om te verkopen op de Passie Pensioneert Nooit pagina van jouw stad.  Dagtrips, meerdaagse reizen, special events, private tours, Summer en Winter Tours.
RELATIEKRING OPBOUWEN 
Je bouwt in jouw stad een relatiekring op van creatieve ondernemers die jij uitnodigt om hun verhaal te vertellen op de Passie Pensioneert Nooit pagina van jouw en hun stad. Je kunt onbeperkt creatieve professionals en ondernemers binnen jouw stad uitnodigen om hun verhaal te vertellen.  Via een online questionnaire of in een gesprek met jou. Hun verhalen komen op de Passie Pensioneert Nooit website van jouw en hun stad en daarnaast ook op de hoofdpagina van de Passie Pensioneert Nooit website.  Jij biedt hen gratis publiciteit op een boeiend platform met hun verhaal. Voor jou is het een mooie, nieuwsgierige, natuurlijke manier om nieuwe relaties te krijgen.
INKOMSTEN
Ontvang zeventig procent van de verdiensten van de coaching producten (dagtrips, meerdaagse reizen enzovoorts) die jij met Peter hebt ontwikkeld en zelf uitvoert voor Passie Pensioneert Nooit in jouw stad.
COMMISSIE 
Ontvang 10% commissie wanneer jouw Passie Pensioneert Nooit relaties uit jouw stad andere producten van Passie Pensioneert Nooit kopen.
CROSS PROMOTIE
Cross promotie kansen met de ambassadeurs uit de andere steden in Nederland en België bij landelijke events voor maximale exposure!
STORYTELLING
Elke maand één column van jou op de homepage van Passie Pensioneert Nooit waarin jij jezelf en jouw coaching producten profileert. Deze columns worden verder gedeeld met de nu 150.000 relaties online van Passie Pensioneert Nooit.
PRIVATE COMMUNITY
Brainstorm en netwerk met de andere Passie Pensioneert Nooit Ambassadeurs tijdens de jaarlijkse Passie Pensioneert nooit conference voor uitsluitend ambassadeurs.
WAT IS JOUW VERHAAL? ONTWIKKELING
3 daagse inspiratie en studie reis samen met Peter en 1 van de Passie Pensioneert Nooit reisgidsen in Barcelona, Malaga of Londen om jou te helpen om jouw onderneming op de Passie Pensioneert Nooit van jouw stad te laten groeien door ondernemers in jouw stad te vragen naar hun verhaal, jouw eigen verhaal over jezelf en jouw eigen coaching onderneming en producten sterker te vertellen (authentieker, meeslepender en gepassioneerder).
PRIVATE TOUR DAG MET PETER 
Heb een Private Tour dag met Peter om jouw marketingstrategie als coach te bespreken om jouw merk en omzet in de komende jaren te laten groeien!
Deze kans wordt slechts eenmaal aangeboden. Wanneer de ambassadeurs per stad bekend zijn gaan we met hen het partnership voor de komende jaren aan.
Heb je interesse om de krachten te bundelen met Passie Pensioneert Nooit om meer bekendheid voor jouw coaching onderneming te krijgen terwijl je geld verdient en de wereld verandert? Zo ja, leren wij jou graag beter kennen! Om je aan te melden voor het Passie Pensioneert nooit Ambassadeur programma maak een afspraak met Peter voor een persoonlijk face to face  gesprek.  Bel hem op 06 33661772 of mail hem op peterdekuster@hotmail.nl