Partner

Wil jij deel uitmaken van een groeiend project dat ondernemers en professionals stimuleert om een leven en werk te creëren waar zij van houden en nooit van willen pensioneren? Waarbij jij tegelijkertijd extra geld verdient?

VOOR WIE IS DIT PROGRAMMA

Coaches

Personal coaches

Life coaches

Loopbaancoaches

Creativiteit en innovatie coaches

Business Coaches

Brand consultants

Meesterlijke Netwerkers

Regel Brekers, Tastemakers, and Visionairs

Fans

Ondernemers

Goed Doeners

Connoisseurs

belle-epoque-midnight-in-paris (1)

HOE WERKT HET

WORD PARTNER, HET IS GRATIS

Benader ons om een Passie Pensioneert Nooit partner te worden. Vertel eerst jouw eigen verhaal over jouw passie als ondernemer op onze website. Ontvang vervolgens onze verhalen te ontvangen waarmee jij de Proefrit in jouw Droomjob kunt promoten op jouw website of social media.

STUUR LEADS VOOR EEN PROEFRIT IN JOUW DROOMJOB

Stuur mensen naar ons door die overwegen een onderneming te beginnen of die iets nieuws willen uit proberen in hun loopbaan en interesse hebben om een Proefrit in hun Droomjob te maken.

WIJ STUREN JOU GELD

Voor elke deelnemer die jij hebt aangereikt die een Proefrit in jouw Droomjob maakt, ontvang jij vijftig procent van Euro 189 als commissie.

 ejfelkor_parizsban

WAT IS VERDER INBEGREPEN

Verdien commissie op de Summer Tours

Als een partner heb je de kans om commissie te verdienen op de Passie Pensioneert Nooit Summer Tours. We bieden jou de teksten van de Summer Tours aan en jij kunt ze delen met jouw tribe.  Zodra jouw lead een Passie Pensioneert Nooit Summer Tour koopt verdien jij 20% commissie!

BEN JIJ ER KLAAR VOOR OM ONS TE VERSTERKEN?

Om Passie Pensioneert Nooit Partner te worden stuur een mailtje naar peterdekuster@hotmail.nl waarin jij jouw motivatie vermeld om hieraan deel te nemen. Het duurt 1 tot 2 dagen voor je antwoord krijgt van ons.

EXTRA OPTIE.

Uitsluitend voor Partners!

Bouw nieuwe relaties op met gepassioneerde ondernemers door hen free publicity aan te bieden voor hun verhaal 

Zoek jij naar manieren om reputatie op te bouwen in jouw markt en heb je een hekel aan koude acquisitie en dood vervelende mailings? Passie Pensioneert Nooit Partners ® stelt jou in staat om het Passie Pensioneert Nooit merk te gebruiken om connecties te maken met gepassioneerde ondernemers en professionals, hen gratis publiciteit te bieden op onze veelbekeken website en inspirerende verhalen te delen. Wij geven jou in een 3 uur seminar de concrete tools (uitnodiging teksten, questionnaire en tools om in een interview de klik met de ondernemer te maken naar jouw eigen verhaal) om relaties uit te nodigen.

Deze optie is uitsluitend voor partners beschikbaar,  Jouw investering is Euro 49 per maand.  Hiervoor kun jij tot maximaal 10 relaties per maand gratis hun verhaal laten vertellen op Passie Pensioneert Nooit website ofwel door een questionnaire in te vullen ofwel door een persoonlijk interview met jou te hebben.

Advertisements