Over Pieter

Al zijn hele leven is Pieter op zoek naar de ultieme manier om zijn eigen passie te vinden en vorm te geven in zijn werk. Na een aantal jaren bij verschillende bedrijven te hebben gewerkt, trok hij de conclusie dat hij meer bezig wilde zijn met mensen en verandering. Hij nam ontslag en werd zelfstandig interim manager. Op basis van oprechte nieuwsgierigheid en interesse in mensen begeleidde hij tal van verandertrajecten binnen kleine en grote organisaties. Om meer bezig te kunnen zijn met sociaal en duurzaam ondernemen op basis van een lange termijn visie, ging hij ook zelf ondernemen.

Inmiddels is hij nog dichter bij zijn passie terecht gekomen, en wel door het opzetten van twee initiatieven: “Geef je leven kleur!” en “Geef je organisatie kleur!”. Overtuigd van het feit dat ieder zelf verantwoordelijk is voor het kleur geven aan zijn eigen leven, helpt hij mensen om hun passie te vinden en inhoud te geven aan hun eigen leven.

Een bijzondere groep hierbij zijn ondernemers. Deze mensen zijn gewend om zelf het roer in handen te nemen, maar weten niet altijd welke kant ze op willen als het hun eigen leven betreft. Pieter helpt zowel de ondernemer, als zijn of haar bedrijf om de koers terug te vinden of juist een nieuwe richting te bepalen.

In alle stappen was Pieters rode draad: mensen helpen om dichter bij zichzelf te komen en hen uitdagen om meer voldoening in hun leven te vinden. De missie van “Passie pensioneert nooit” sluit hier naadloos op aan. Het naar boven halen van je passie of stille droom, het vinden van een nieuwe richting voor het persoonlijke en/of zakelijke leven van een (ex-)ondernemer, het zijn boeiende trajecten.

Door Pieters ervaring kan hij echter ook helpen om juist de organisatie van de ondernemer nieuwe energie te geven, of het inslaan van nieuwe richtingen als team binnen een organisatie te begeleiden. Een reis met directie, MT of juist twee generaties tijdens de overdracht van een familiebedrijf kan een doorbraak realiseren in een stroperig of lastig proces.

Of het nu gaat om verdieping in uw persoonlijke leven of een nieuwe fase van uw organisatie, Pieter is graag uw gids bij deze boeiende ontdekkingsreis!