Over Miranda

Als je op een bepaald punt in je leven rond blijft rijden op je rotonde, lijkt het of je in beweging bent. Maar feitelijk levert het geen vooruitgang op. Het is nodig om keuzes te maken om de verandering waar je naar op zoek bent, te bereiken. Het kan een grote, onwennige stap zijn om je vertrouwde ratio los te laten en op je intuïtie te vertrouwen. Terwijl je ware ‘ik’ – dat waarvoor jij écht wilt gaan – ergens bedolven onder illusies en ideeën over het leven ligt. We worden geboren met een open hart. Toch laten we ons verleiden tot het systeem van regelgeving en presteren. Simpelweg om mee te tellen in deze maatschappij. Voedsel voor ons ego. Geen wonder dat het lastig is om vast te houden aan je passie.

Om te bereiken waarvan jij droomt, zul je alle irreële angsten los moeten laten. De kracht van Miranda van Uden is om mensen hierin te laten geloven. Ze wakkert je bewustwording aan en stimuleert nieuwe inzichten, zodat je de juiste afslag neemt op die voor jouw eerder gevreesde rotonde. Om te gaan leven vanuit je talent. Of misschien krijg je wel de bevestiging dat je intuïtief al op de juiste weg zit?

Na een persoonlijke ontdekkingsreis gaf Miranda, onderneemster in hart en ziel, haar loopbaan een andere richting. Nu werkt ze vanuit haar kracht en weet ze daarmee anderen te inspireren. Als tijdelijke reisleidster van jouw persoonlijke verhaal, belicht Miranda jouw mooie plekken én laat ze je zien waar je liever niet wilt zijn. Valkuilen, angsten, maar ook talenten worden vrijwel direct zichtbaar. Hierdoor verandert je perspectief en loopt je leven weer synchroon. Je gaat de juiste stappen zetten, zodat je een leven leidt waar je energie van krijgt. De basis voor succesvolle resultaten op íeder vlak.