De Reisgidsen

De ‘Passie Pensioneert Nooit’ reisgidsen zijn allemaal geweldige verhalenvertellers. De wereld van de verhalen die jij eerst jezelf vertelt over jezelf, jouw leven in de tweede helft en jouw onderneming. Daarna de verhalen die je vertelt aan anderen. Zij zijn zelf 50+ helden en heldinnen die hun passie volgen. Zij brengen jou naar de meest intrigerende plekken en verhalen in de wereld die van betekenis zijn voor jou wanneer je een leven en werk wilt creeren waar jij van houdt en nooit van wilt pensioneren. Verhalen die jouw eigen verhaal op een inspirerende en educatieve wijze verrijken.

Ons netwerk van consultants, coaches, trainers en sprekers zijn goed ingevoerd in Peter de Kuster’s laatste inzichten over Passie Pensioneert Nooit en het verhaal dat jij jezelf vertelt. Zij zijn zelf experts in 1 of meer aspecten van het ontwerpen van een nieuw excellent verhaal over jezelf en jouw onderneming.

Onze reisgidsen zijn gepassioneerd om met hun verhalen eraan bij te dragen dat jij jouw eigen fascinerende verhaal ontdekt en creeert voor de tweede helft van jouw leven. Zij maken de Passie Pensioneert expedities uniek door hun fascinerende verhalen, manier van storytelling, de plekken waar je naar toe reist en de ontmoetingen met 50+ helden en heldinnen die leven en werken in de steden die je bezoekt.

Advertisements