Michiel van Buuren

Michiel’s passie voor reizen en zijn sociale manier van omgaan met mensen hebben hem al veel bijzondere ontmoetingen met bijzondere mensen op vele plekken in de wereld opgeleverd.

Als reiziger heeft hij al veel van de wereld mogen zien, als reisgids maakt hij dit voor mensen mogelijk. Als ondernemer zoekt hij altijd verbinding en is niet bang voor het maken van keuzes. Momenteel woont hij af en aan in Nederland en in Malaga, waar hij inmiddels goed thuis is.

Michiel is al vanaf zijn 26e ondernemer en heeft via zijn bedrijf (www.manoweb.nl) en stichting (www.stichtinghoedjevanpapier.nl) honderden maatschappelijke projecten in de wereld helpen te zetten, en hiermee duizenden mensen geholpen. Dit door onder meer andere ondernemers te helpen hun sociale droom te verwezenlijken en door zelf projecten op te zetten.

Inmiddels is hij alweer een aantal jaar met een nieuw avontuur bezig. Life-Travels (www.life-travels.nl) genaamd. Hiermee biedt Michiel ondernemende mensen tussen de 30 en 60 jaar inspiratie en begeleiding bij zelfontwikkeling en/of het nemen van nieuwe grote stappen. Letterlijk en/of figuurlijk op levensreis dus.

Michiel interviewt en laat mensen hun verhaal vertellen. Hij coacht, maakt workshops, hij adviseert wanneer dat wordt gevraagd en denkt mee. Hij organiseert letterlijke levensreizen voor mensen die mee op avontuur willen en figuurlijk is hij een partner bij de ontwikkeling van mensen en hun wensen. En hij werkt hiervoor samen met gelijkgestemde, ondernemende mensen die op zijn pad komen.

Hier vind je meer info over reizen die Michiel organiseert:

http://life-travels.nl/life-job-quest/

http://life-travels.nl/missie-en-kernwaarden/