Like a Virgin

De Like a Virgin reis in Londen in de voetsporen van Richard Branson en zijn onderneming Virgin is de Passie Pensioneert Nooit express route naar interessante en impactrijke resultaten.  Reizigers leren hoe zij De Passie Pensioneert Nooit! Project methodologie gebruiken om de eigen onderneming te verrijken en meer tot leven te brengen.  Zij leren hoe zij routine werk transformeren in werk met passie, dat ertoe doet. Een queeste. Die impact heeft en een werkelijk onderscheid maakt voor henzelf, klanten en werknemers.

Je kunt hier meer lezen over het verhaal van deze reis. 

In de voetsporen van Richard Branson’s Virgin samen met jouw Passie Pensioneert Nooit reisgids werken aan jouw boeiende verhaal.  Dezelfde inspirerende storytelling methodiek toepassen op de eigen ondernemersuitdaging, ptich, brainstorm, prototyping. Ze worden gebruikt tijdens jouw reis als springplank om jouw verhaal over wat jij met jouw onderneming wilt en kunt bereikten te inspireren en verrijken. Het is een on-the-job reisprogramma dat een directe impact geeft.

De Like a Virgin reis stimuleert en ondersteunt het genereren van grotere en moedigere verhalen die jij jezelf vertelt over wat voor jou als ondernemer met jouw onderneming in de tweede helft van jouw leven mogelijk is. Het verruimt jouw beeld over wat kan en geeft je diverse nieuwe opties. Haar tempo en stijl geeft een boost van energie voor projecten die zich nu voortslepen en maken het werken aan jouw projecten veel gepassioneerder voor jou als ondernemer en de andere deelnemers in jouw onderneming.

Reizigers zullen story telling technieken leren die zij opnieuw en opnieuw in hun onderneming kunnen gebruiken. Zij worden gepassioneerder in hun werk aan hun onderneming en hogere rendementen op projecten waarmee zij hun onderneming verbeteren.

Details:

Deze 5 daagse reis wordt elke maand georganiseerd.  Vraag ons om de concrete data door te mailen naar peterdekuster@hotmail.nl 

De prijs is  Euro 4.395 exclusief BTW en exclusief hotel overnachting & diner

Het aantal reisgenoten is is 1 -8 

Customized Tour:

De Like a Virgin reis is beschikbaar als een private tour. Het kan direct geleverd worden aan klantgroepen door Passie Pensioneert Nooit reisgidsen, of door third-party trainers, coaches en consultants die getraind en gelicenseerd zijn door Passie Pensioneert Nooit.

 

Advertisements