Kies jouw Reisstijl

Kies jouw reisstijl. 

Travel solo:  je reist solo naar 1 of meerdere wereldsteden en hebt ontmoeting(en) met 1 of meerdere van jouw helden & heldinnen. De kosten hiervan zijn Euro 295 exclusief BTW en exclusief jouw reis en verblijfkosten per ontmoeting die wij voor jou arrangeren.

The Private Tour:  je reist alleen of samen met degene met wie jij de onderneming wilt starten ((zaken) partner of kind) 3 1/2 dag naar een wereldstad onder begeleiding van een Passie Pensioneert Nooit ™ reisgids. Tijdens deze reis ontmoet je 1 van jouw helden & heldinnen. De kosten hiervan zijn Euro 7.500 exclusief BTW en exclusief jouw reis en verblijfkosten.

The Grand Tour:  je kiest voor een reisprogramma dat twaalf weken duurt.Waarin je alleen reist of samen met degene met wie jij de onderneming wilt starten ((zaken) partner of kind) onder begeleiding van een Passie Pensioneert Nooit ™reisgids. Je start met een Private Tour naar een wereldstad en daarna volgen tien weken met ontmoetingen met jouw helden & heldinnen ergens in de wereld. Het reisprogramma wordt afgesloten met een tweede Private Tour naar een wereldstad. De kosten van dit reisprogramma zijn Euro 15.000 exclusief BTW en exclusief jouw reis en verblijfkosten.

Travel in a Group:  In deze 3 1/2 dag reis zal een klein groepje van deelnemers – tussen de 5 en 10 mensen  – samen met 1 of 2 van onze reisgidsen in een wereldstad de Passie Pensioneert Nooit™ beleving meemaken en om het eigen verhaal te verkennen. De groep gaat op een whirlwind tour langs diverse 50+ helden en heldinnen uit de wereldstad van heden en verleden die direct de concepten van Passie Pensioneert Nooit™ verbindt met de toepassing van die ideeen voor de eigen onderneming en persoonlijke leven. Deelnemers ervaren direct uit de eerste hand in de ontmoetingen met rolmodellen de triomfen en tegenslagen van ondernemen op latere leeftijd en worden begeleid om de onderliggende principes eruit te halen die zij kunnen toepassen op hun eigen onderneming. De kosten van dit reisprogramma zijn Euro 2495 exclusief BTW en exclusief jouw reis en verblijfkosten.

Advertisements