Jouw Verhaal over Geld herschrijven

Deze reisgids zal jouw leven veranderen. Ik weet dat dit nogal een claim is, maar ik verzeker je dat het geen valse reclame is en dat er geen addertje onder het gras zit.  Dit is het echte werk. Educatie over geld die amuseert en verrijkt.  Zoals leren ooit bedoeld was.

Veel boeken die je gelezen hebt over het onderwerp geld zijn waarschijnlijk okay. Net als de schoolboeken van vroeger. Misschien heb je ze gelezen en gezegd, ‘dat is leuk’  en ging terug naar jouw oude rituelen.

Ik BELOOF dat deze reisgids anders is – beter. Maakt niet uit waar jij nu bent – zwemmend in het water of aan het verdrinken in de schulden – je zult veel leren over wat nodig is om financiele en creatieve vrijheid te bereiken. Door een reis langs verhalen van helden uit Londen die jou zijn voorgegaan. Je zult ook leren hoe te beschermen wat jij hebt. Met passie.

Veel creatieve helden (en ik reken mijzelf tot die categorie) hebben dit belangrijke gebied in hun leven veel te lang verwaarloosd en hebben slechte gewoontes ontwikkeld die hun vaardigheid hebben beperkt om grip te krijgen op hun geldzaken. Sparen? Ha! Ik hoef geen spaargeld, zou morgen kunnen sterven. Laten we feestvieren. Ik voel mij smakelijk rijk. Beleggen? Dat is voor die saaie pennenlikkers. Niet voor mij. No way!

Laat mij jou iets vragen: waar heeft dit negatieve verhaal over geld jou gebracht? Door dit belangrijke deel van jouw leven te verwaarlozen is het afgestorven.

Het kan weer tot leven worden gewekt met wat financiele therapie, en we kunnen die (financiele) flexibiliteit weer terugwinnen.

Noem het bewegingsvrijheid. Wanneer je jouw verhaal over geld kunt stretchen, zul je de vaardigheid hebben om te doen wat je wilt, wanneer je wilt, hoe je het wilt. Net als elke therapie (mentaal en anderzins) zal het tijd vergen en er kan wat fysieke pijn bij komen net als emotionele bagage waar doorheen gewerkt moet worden, maar uiteindelijk zijn we ZOOOOOOO veel beter af wanneer we deze reis gemaakt hebben.

Ontdek meer over de Held in Geld door hier te klikken

Advertisements