Jouw Verhaal in Boek

Wil jij met jouw verhaal over jouw passie voor jouw werk deelnemen aan het Passie Pensioneert Nooit 2018 boek?

De missie van Passie Pensioneert Nooit is om creatieve professionals en ondernemers op elke leeftijd hun leven en werk te laten creëren waar zij van houden en nooit van willen pensioneren.

Wil jij met je verhaal meedoen aan de Passie Pensioneert Nooit 2018 boek?

Wat ontvang je?

Jouw foto op frontcover, jouw verhaal als eerste hoofdstuk. Je komt met jouw eigen foto op de frontcover van het Passie Pensioneert Nooit 2018. Jouw verhaal komt als eerste hoofdstuk in het boek. Het is dezelfde editie als de andere deelnemers in het boek ontvangen met als enige verschil jouw foto op de frontcover en de plek van jouw hoofdstuk.  Mensen die jou kennen kijken eerder verder op zoek naar jouw verhaal in het Passie Pensioneert Nooit boek wanneer zij jouw foto op de frontcover zien staan en direct als eerste jouw verhaal vinden.

Jouw eigen fotograaf en professionele foto’s. Je maakt in jouw eigen omgeving, met jouw eigen werk met een fotograaf die je zelf hebt uitgekozen en op een voor jou ideaal tijdstip tien tot twintig mooie foto’s van • Jou en/of

• jij op je favoriete locaties in jouw stad en/of
• Jij en je beste werk en/of
• Jij en je partner in crime, grootste fan.
Bij elke foto graag in de naamgeving van de foto de naam van de fotograaf.

Jouw verhaal in 1 dag. In het “Jouw Verhaal in 1 dag” seminar zul je samen met andere deelnemers in het boek en Peter de Kuster jouw eigen verhaal zo krachtig mogelijk gaan uitwerken.  Met de Passie Pensioneert Nooit questionnaire als rode draad voor jouw verhaal zal Peter je alle story inzichten aanreiken die jouw verhaal zo authentiek, boeiend en doelgericht mogelijk maken. Tijdens deze dag schrijf je samen met Peter jouw verhaal uit.  Samen met de foto’s heb je recht op tien pagina’s in het boek.
Twintig inspirerende verhalen  Wij nodigen zelf persoonlijk professionele coaches uit om hun verhaal te vertellen wiens passie het is om creatieve ondernemers te laten schitteren.  Twintig personal, life, food, business, spreker enzovoorts – coaches met verschillende specialismen die op hun manier impact willen bijdragen aan een betere wereld.
Hardcopy boeken. Je ontvangt vijf hard copy exemplaren van het boek met jouw foto op de frontcover en jouw verhaal in het eerste hoofdstuk van het boek en kunt extra exemplaren kopen voor Euro 19,95 per exemplaar.
Gratis te verspreiden online editie. Je krijgt er gratis bij de online boek editie met jouw verhaal erin om ongelimiteerd te verspreiden aan familie, vrienden en relaties. Wij delen de online editie van het boek bij de nu 150.000+ relaties die online de Passie Pensioneert Nooit verhalen volgen. Wanneer elke heldin in de reisgids dit doet bereiken jullie samen binnen vier weken 100.000+ views.
Spreker op Passie Pensioneert Nooit conferentie. Jij zult samen met de andere deelnemers in het boek spreker zijn, als je dat wilt, op de eendaagse Passie Pensioneert Nooit conferentie februari 2018.  Daar zal het boek gelanceerd worden. Voor deze conferentie worden alle creatieve professionals uitgenodigd die met hun verhalen op de website hebben gestaan in 2017.  Entree voor creatieve professionals is euro 25 voor drank en hapjes. Verder spreekt Peter de Kuster op deze conferentie.
Vijftig creatieve ondernemers/professionals free publicity bieden.  Jij mag in 2017/2018 vijftig creatieve professionals die jij al kent of graag wilt leren kennen de mogelijkheid bieden hun verhaal online op Passie Pensioneert Nooit gratis te vertellen. Wij nodigen hen in jouw naam uit.  Voor hen free publicity, voor jou de kans om jouw relaties in het zonnetje te zetten.
Jouw verhaal op prominente plek op de Passie Pensioneert Nooit website. Jouw verhaal zal een permanente eigen pagina krijgen op de Passie Pensioneert Nooit website die via de homepage zichtbaar te bereiken is.

Hier is een voorbeeld boek. Je kunt het boek verticaal pagina per pagina lezen door rechtsonder op het derde symbool te klikken – opengeslagen pagina. Klik daarna op het vierde symbool rechtsonder – de pijltjes – om het boek scherm vullend te lezen.

Optie 1.  Jouw verhaal in Passie Pensioneert Nooit 2018 boek 

Jouw investering is Euro 1495 exclusief BTW.  Inschrijving tot 18 november 2017.

Optie 2.  Jouw verhaal in Passie Pensioneert Nooit 2018, voorbereiding als een private tour.

Wens je een aantal persoonlijke gesprekken waarbij wij jouw verhaal met jou sterkere maken en voor jou uitschrijven? Dan ga jij samen met één van de Passie Pensioneert Nooit reisgidsen een dag 1 op 1 aan de slag met jouw verhaal.  De reisgids praat met jou dieper jouw verhaal door. Leest boeken/materialen van jou die jij belangrijk vindt. Formuleert vragen voor een persoonlijk diepte interview met jou. Na het interview werkt de reisgids jouw verhaal in conceptvorm.  Op die manier helpen wij jouw verhaal zo krachtig mogelijk te vertellen.

Deze optie is er voor Euro 3495 exclusief BTW.

Optie 3.  Jouw eigen Passie Pensioneert Nooit thema boek!! Wil je zelf bepalen welke andere negentien professionals in jouw boek staan?

Wanneer je zelf bepaalt welke andere 19 professionals met hun verhaal in jouw boek staan breid je heel gericht jouw relatienetwerk uit. Zowel de negentien professionals als de netwerken waarin zij zitten en waarin zij het boek verspreiden. Wij nodigen voor jou de professionals uit om met hun verhaal deel te nemen aan jouw boek. Jij interviewt hen zelf en stuurt hun goedgekeurde verhaal in met foto’s. Voor hen is dat free of charge. Je biedt hen publiciteit voor hun verhaal in Passie Pensioneert Nooit boek. Wil je deze optie dan praten wij samen door wat voor creatieve ondernemers en professionals jij graag in jouw boek hebt staan. Stellen we een profiel van deze mensen op en maken een lijst van 50 tot 100 tal kandidaten. Nodigen wij voor jou deze professionals uit. Jij hebt zelf het eerste en grootste hoofdstuk in de reisgids. Alle professionals krijgen gratis digitale editie met hun eigen foto op de frontcover.

Deze optie is er voor Euro 12.500 exclusief BTW

Hoe gaat het dan verder?

*   Wanneer jij interesse hebt om deel te nemen mail ons: peterdekuster@hotmail.nl Peter de Kuster maakt met jou een afspraak voor een skype gesprek.

*   Heb jij besloten om deel te nemen dan sturen wij jou een factuur voor 50% van het deelname bedrag.  Zodra jij die hebt betaald is jouw plek in het boek definitief.

*   In november neem jij deel aan het Jouw Verhaal in 1 dag seminar of je maakt een private tour.  Voor die datum betaal je de tweede 50% van jouw deelname bedrag.

*   Vóór 10 december 2017 lever jij  lever jij foto’s, verhaal en verklaringen van jezelf en fotograaf definitief in.  Wij controleren of wij alles hebben en starten met de opmaak van het boek.

*   Jij ontvangt een proefversie van het boek om te controleren of wij jouw verhaal, gegevens en die van jouw fotograaf correct hebben overgenomen. Na jouw akkoord maken wij het boek eind januari op.

*   Jij krijgt van voorafgaand aan de Passie Pensioneert Nooit Conference februari 2018 de online editie om onbeperkt te delen met jouw vrienden, familie en relaties.  Tijdens de conferentie ontvang jij jouw hard copy boeken. Voorafgaand aan de conferentie delen wij het online boek met jouw verhaal onder de 150.000+ professionals die de Passie Pensioneert Nooit volgen.

Ben benieuwd of jij met jouw verhaal mee wilt doen.

Peter de Kuster

Founder van Passie Pensioneert Nooit

Hier is een voorbeeld boek. Je kunt het boek verticaal pagina per pagina lezen door rechtsonder op het derde symbool te klikken – opengeslagen pagina. Klik daarna op het vierde symbool rechtsonder – de pijltjes – om het boek scherm vullend te lezen.

Je kunt mij telefonisch bereiken op 06 33661772.

Advertisements