Passie Pensioneert Nooit Expedities

Ontdek het Passie Pensioneert Nooit Onderscheid 

Passie Pensioneert Nooit Expedities zijn ontworpen vanuit de passie naar ontdekkingsreizen en een verlangen om de verhalen van helden en heldinnen in heden en verleden te begrijpen die hun hart volgen op een diep niveau. Peter en zijn eerste mede reizigers hielden ervan om in de verhalen van boeiende helden en heldinnen in Parijs, Florence, Rome, Londen, Berlijn op te gaan die een tweede helft van hun leven gecreeerd hebben waar zij van houden en nooit van willen pensioneren.

Het bijzondere van Passie Pensioneert Nooit Expedities is dat we professionals en ondernemers ontmoeten die gelukkig zijn met het leven en werk waar zij van houden. Onze reizen zijn met diezelfde passie ontworpen  – de uniekheid van elke stad naar boven halen door betekenisvolle en verrijkende belevenissen, verhalen en ontmoetingen met de helden en heldinnen in die stad.

Exploreer Samen met Onze Creatieve Reisgidsen

Wanneer je reist met een Passie Pensioneert Nooit reisgids en storyteller en locale helden en heldinnen ontmoet op jouw reis zul je een inspirerende, educatieve en verrijkende ervaring hebben. Jouw eigen verhaal over jezelf en jouw onderneming in de tweede helft van jouw leven zal verrijkt worden door de springplank die de verhalen van andere creatieve 50+ ondernemers in die stad.

Verrijk jouw Eigen Verhaal Meer dan Jij je Ooit kon Voorstellen 

Passie Pensioneert Nooit reizen opent deuren naar inspirerende creatieve helden en heldinnen rond de wereld zodat je toegang krijgt tot speciale verhalen en plekken.

Beleef de Wereld en jouw eigen Verhaal Authentiek 

Er is een duidelijk verschil tussen een plek bezoeken, mensen ontmoeten en deze reis zo beleven dat het jouw eigen verhaal over jouw leven en werk verrijkt. Wij ontwerpen elke Passie Pensioneert Nooit expeditie zodanig dat het een opmerkelijke stad viert en een oprechte interactie plaatsvindt met enige van haar helden en heldinnen. Van de mensen die we ontmoeten tot de tradities die we mee beleven, de wijze waarop we reizen en de plekken waar we verblijven, onze belevenissen weerspiegelen het authentieke karakter van elke bestemming en de creatieve helden en heldinnen

Wanneer je met Ons Reist,  Maak je een Verschil

Nu, meer dan ooit, hebben 50+ helden en heldinnen onze hulp nodig om een goede start te maken in de tweede helft van het leven door met hun passie hun eigen pad te vinden. Daarom verdiept Passie Pensioneert Nooit haar commitment door 50+ professionals de kans te bieden hun rolmodellen te ontmoeten die hen kunnen vertellen en laten meemaken wat hun droomjob inhoudt. Wanneer je met ons reist, zul je dit ondersteunen.

Advertisements