Het Passie Pensioneert Nooit Project

Over Passie Pensioneert Nooit

Het meeste wat we als creatieve professionals en ondernemers dagelijks meemaken op onze reis, is al eens gedaan door iemand. En vaak een stuk beter. Bijna drieduizend jaar verhalen van gepassioneerde creatieve mensen biedt ons een schat aan heldere ideeën voor het dagelijks leven. Gepassioneerde creatieve professionals leren ons bewust te worden van thema’s waar je op school geen les in kreeg: hoe creëer jij  je een leven en werk waar jij van houdt en nooit van wil pensioneren?  Hoe zorg jij voor de Financiële Vrijheid om te Creëren?  Hoe breng jij het verhaal over jezelf en jouw werk naar buiten? Hoe ga jij met jouw tijd om op een manier die past bij jou als creatieve held/heldin? Hoe komt je erachter wat jouw droomjob is?

Passie Pensioneert Nooit heeft als missie deze verhalen en ideeën op frisse en eigentijdse wijze te presenteren voor een nieuwsgierig creatief publiek. Onze reisprogramma’s zijn een mix van oude en nieuwe ideeën die je vandaag kunt gebruiken om je eigen verhalen en overtuigingen te slijpen en op te rekken. Wij streven naar hoge impact, praktische relevantie en vooral ook plezier!

Drie soorten reisprogramma’s

Onze reizen voor individuele creatieve professionals richten zich op het verdiepen van de belangrijke alledaagse vragen over ondernemen, geld, zelf promotie, tijd management, jouw droomjob vinden.  Van een halve dag tot drie dagen reis je solo of in een kleine groep met ons in Nederland of in een creatief inspirerende stad als Barcelona, Parijs, Londen waar je door Peter de Kuster en zijn team van reisgidsen wordt meegenomen langs de belangrijkste ideeën over het verhaal van de avond. De reis is een zorgvuldig afgewogen balans tussen korte interactie met de deelnemers en rondes van presentaties. Tien jaar ervaring met het maken van reisprogramma’s heeft ons geleerd hoe je alle mensen het gevoel geeft dat ze op hun eigen manier deel mogen nemen: luisteren, praten, discussiëren, reflectie. Voor de helderheid: wij zijn wars van dogmatiek, niets moet en we zijn niet therapeutisch. Drankjes en een klein hapje zijn inbegrepen.

Onze Proefrit in jouw Droomjob reizen zijn ontmoetingen van 1 uur tot een paar dagen met creatieve professionals die leven en werken ergens in de wereld en doen wat jij denkt te willen doen.  Zij delen hun verhalen en ideeën met jou via skype, telefoon of face to face in boekhandels, musea, kerken, operahuizen en andere theaters in hun eigen stad.  Mentoren voor de Proefrit in jouw Droomjob reizen zijn inmiddels duizenden creatieve professionals in tientallen creatieve professies. Per creatieve professional wordt een persoonlijk reisprogramma samengesteld met ontmoetingen met één of meerdere mentoren.

De Passie Pensioneert Nooit programma’s voor ondernemingen richten zich op karakterontwikkeling van creatieve leiders en creatieve professionals in ondernemingen en organisaties . Als individu schrijf je je in voor reizen zoals Wat is jouw Verhaal?  of The Hero’s Journey. We worden veel gevraagd seminars bij creatieve hubs van ondernemingen, startup events en innovatieprojecten binnen ondernemingen te verzorgen en we ontwikkelen verhalen en reizen op maat, waarin we de basisfilosofie van Passie Pensioneert Nooit hanteren voor creativiteit, passie en storytelling.

Londen, Parijs, Amsterdam, Barcelona, Florence, Rome, Berlijn, Malaga en wereldwijd

Het Passie Pensioneert Nooit project werd in 2007 opgericht door Peter de Kuster in Nederland en België. Met Passion Never Retires zijn er vergelijkbare projecten over de hele wereld.  Vrijwel maandelijks start er een nieuw project in een wereldstad. Passie Pensioneert Nooit in Nederland levert de locale Passion Never Retires projecten advies, input, verhalen en een deel van het lesmateriaal.  Het populaire ‘Het Ene Geweldige Verhaal’ wordt geproduceerd door Peter de Kuster.

Advertisements