Geldmanagement voor Helden

Deze reisgids is voor alle helden en heldinnen die de financiële vrijheid willen creëren wat zij willen, wanneer zij dat willen en hoe zij dat willen – en mooi betaald krijgen voor hun inspanningen.

“I used to think that letting others handling my finances gave me more creative freedom. I have discovered that you can actually have more creative freedom when you control your own financial and business matters” – David Bowie

Wij – helden – willen een gevoel van financiele zekerheid en totale financiele vrijheid. We willen in staat zijn om ons op ons creatieve werk te concentreren (en onze levens) zonder constant zorgen te hebben over geld.

We willen geld verdienen zonder onze integriteit te verliezen of projecten en jobs aan te nemen die wij verachtelijk vinden. We willen in staat zijn om te doen wat wij willen, wanneer wij het willen en hoe wij het willen.

In het kort: wij willen net als David Bowie vrijheid.  “Heroes” zijn wij.

De vrijheid om iets betekenisvol te doen of om nieuwe dingen te proberen.

De vrijheid om risico’s te nemen in ons werk en in staat te zijn om ons fulltime te concentreren op ons werk. In onze persoonlijke levens willen we graag de financiele vrijheid om te reizen of om vrije tijd te nemen. We zouden ook vrij willen zijn van schulden en andere financiele lasten.

Dat is allemaal mogelijk. Als Held in Geld.

Er zijn veel creatieve helden die deze soort financiële vrijheid hebben bereikt, dus weten we dat het mogelijk is om een Held in Geld te zijn en jouw geld te verdienen met jouw passie. Deze reisgids zal je tonen hoe dit te bereiken. Alles wat je nodig hebt om te overleven en floreren als creatieve held is hier.

Je staat op het punt om een ontdekkingsreis te maken waarin je leert hoe geld werkt zodat je er macht over kunt krijgen, het aan kunt en het voor je kunt laten werken. Je zult leren hoe je meer geld kunt verdienen zodat je financiële en creatieve vrijheid kunt bereiken en hoe hiermee om te gaan zodra je het hebt.

Deze reisgids bevat real world, streetwise financieel advies van helden uit die geld verdiend hebben, het verloren hebben en opnieuw verdiend hebben. Het is een hands-on reisgids. Door de reisgids te lezen en vooral toe te passen zul je een blijvende verandering in jouw verhaal over geld maken en de manier waarop je omgaat met geld.

Maakt niet uit hoe wanhopig jouw situatie is of hoe misdadig je bent omgegaan met jouw geld. Het is niet nodig om jezelf te straffen over jouw voorafgaande problemen met geld.

Deze reisgids zal dienen als een coach, consultant en vooral als een partner die verhalen van rolmodellen aanbiedt over hoe wel en hoe niet om te gaan met je geld als creatieve held. Dus ontspan je en geniet van de reis waarin wij jouw geldzaken transformeren van chaos en crisis naar controle en kalmte.

We zullen jouw schulden en wanhoop achterlaten en hen vervangen met jouw dromen en verlangen. Echt waar!

 

Ontdek meer over De Held in Geld door hier te klikken 

Advertisements