Florence

La Divina Commedia is een reis om de tweede helft van jouw leven opnieuw uit te vinden. Of je jouw loopbaan wilt veranderen, een onderneming starten, verhuizen naar een wenselijker deel van de wereld, een roman schrijven of alles laten vallen om een droom na te jagen, in deze reis in Florence in de voetsporen van Dante heeft Peter de Kuster een krachtig verhaal ontwikkeld van hoop en richting – geinspireerd door het beroemde gedicht La Divina Commedia.

Door een serie van storytelling oefeningen zul je een alomvattend script ontwikkelen voor jouw Divina Commedia – jouw tweede helft van het leven – een stap voor stap reis in Florence die jou zal leiden naar het leven dat jij altijd hebt gewild.

Elk van de ervaringen in jouw 5 dagen La Divina Commedia reis zal jou introduceren in een nieuwe manier van denken over ondernemen, over het creeren van jouw eigen onderneming, over hoe je jouw creativiteit en verbeeldingskracht gebruikt om de toekomst te ontwerpen en het verleden los te laten.

  • Heb je een verlangen dat nog niet vervuld is?
  • Heb je een wens om creatieve, financiele en intellectuele onafhankelijkheid te bezitten?
  • Heb je ooit gewild voor jezelf te beginnen, maar weet je niet hoe?
  • Heb je ooit het gevoel gehad dat je vastzat? Op een plek, een positie, een loopbaan een zakenrelatie, die jou beperkt?

La Divina Commedia is de reis om te ontdekken hoe jij jezelf kunt bevrijden van jouw huidige situatie en verleden, niet door opties te kiezen die wij voor jou ontwerpen, maar door jouw eigen verhaal en opties uit te vinden. Dat is wat ondernemers doen.

Details:

Deze 5 daagse reis wordt elke maand georganiseerd in Florence. Vraag ons data door te mailen naar peterdekuster@hotmail.nl

De investering is Euro 4.995 exclusief BTW per persoon.

Customized Tour:

Zij Leefden Nog Lang en Gelukkig is beschikbaar als een private tour. Het kan direct geleverd worden aan reizigers door de Passie Pensioneert Nooit reisgidsen, of door third-party trainers, en consultants die getraind en gelicenseerd zijn door Passie Pensioneert Nooit.

Advertisements