Expeditions

Expedities

Passie Pensioneert Nooit richt zich op thema’s als creatief ondernemen, met jouw passie jouw geld verdienen, jezelf promoten als creatieve ondernemer, time management voor creatieve professionals,  financiële vrijheid om te creëren, een proefrit in jouw droomjob maken. In onze interactieve en verdiepende business expedities geven wij verrassende inzichten op deze voor creatieve ondernemers en professionals cruciale thema’s. Wij bieden geen panklare oplossingen maar verdiepen de kennis van de deelnemers en leren hen zelf op zoek te gaan naar antwoorden die voor hen werken.

WORKSHOPS

Passie Pensioneert Nooit biedt maandelijks zakelijke expedities met open inschrijving waarin professionals intensief aan de slag gaan. Onder leiding van onze reisgidsen word je aan het denken gezet en maken zij zich tools en vaardigheden meester die hen verder helpen in hun dagelijkse praktijk.

IN-COMPANY

Onze expeditoes zijn impactvolle sessies over een specifiek onderwerp dat leeft binnen de onderneming, bijvoorbeeld: creativiteit, ondernemerschap,  passie, vertrouwen, motivatie, verandering en/of besluitvorming. Een expeditie bestaat uit een dynamische combinatie van kennisoverdracht en interactie. Het doel van elke sessie is deelnemers gestructureerd te laten nadenken over het specifieke onderwerp, dialoog aan te zwengelen en aan te zetten tot actie.

BUSINESS EVENTS

Ben je op zoek naar een innovatieve opzet voor jouw zakelijke event of ondernemers dag? Passie Pensioneert Nooit levert concepten op maat voor zowel de inhoud als de vorm van jouw event. Een inspirerend betoog van een bekend creatief ondernemer, creatieve ontdekkingsreis vormen,  proefrit in jouw droomjob  gesprekken zijn slechts enkele van de vele mogelijkheden. Wij denken en doen graag mee om een event met inhoudelijke impact te creëren.

MEER INFORMATIE? STUUR EEN MAIL NAAR Peterdekuster@hotmail. nl OF BEL MET 06 33661772.

Advertisements