Een Second Act

Een Second Act  is een seminar om de tweede helft van jouw leven opnieuw uit te vinden. Of je van professie wil veranderen, wilt verhuizen naar een zonniger land om te leven en werken, een onderneming wil starten, een roman wil schrijven of alles wil laten vallen om een levensdroom te volgen, deze reis van Passie Pensioneert Nooit biedt een krachtig verhaal van hoop en richting.

Je zult door een serie van interactieve oefeningen en ontmoetingen met inspirerende rolmodellen – mensen die een tweede kans op een nieuw leven en werk hebben gegrepen –  een alomvattend ‘script’ ontwikkelen voor jouw ‘tweede helft van jouw leven’  –  een stap voor stap actieplan dat jou zal leiden naar het  leven dat jij altijd wilde.

VOL INZICHTEN EN ERVARINGEN

Deel 1 – Wat is jouw verhaal?
We duiken meteen de diepte in van het verhaal dat jij jezelf vertelt over jouw werk in de tweede helft van jouw leven, want zelfkennis is de bron van alle ontwikkeling. Je onderzoekt welke diepere drijfveren jou voortbewegen, waar je echt gepassioneerd over bent en brengt in kaart welke ambities je waar wilt maken.

Deel 2 – Telling  & Selling
Om jouw dromen waar te maken zul je anderen moeten overtuigen. Daarom ga je vandaag jouw gedroomde toekomst herschrijven in een ijzersterk verhaal en oefen je met het presenteren daarvan.

Deel 3 – Je werk opnieuw uitvinden
Je gaat je denken even flink oprekken. Veel van onze verhalen berusten op aannames die ervoor zorgen dat wij vaak in rondjes blijven denken. Om ons denken op te schudden, gaan wij vandaag die aannames eens goed onderzoeken.

Deel 4 – Netwerken & doelen stellen
Je netwerk is een van je belangrijkste troeven voor het waarmaken van je dromen. Daarom leer je vandaag de fijne kneepjes van het netwerken. Door anderen naar hun verhaal te vragen. En in een laatste dynamische sessie ga je een actieplan maken om jouw nieuwe toekomst waar te maken.

Praktische Informatie

Waar en Wanneer:

Driedaags seminar dat gedurende het jaar op diverse locaties en tijdstippen wordt aangeboden

Prijs:  Euro 2850 exclusief BTW

Wil je met 2 of meer deelnemers komen? Dan gelden er speciale prijzen

Wil je jezelf aanmelden of heb je interesse in meer informatie?

Mail ons op peterdekuster@hotmail.nl en we nemen contact met jou op.

Over Peter de Kuster

1523581_1382315678688481_338569992_o

Peter is founder van het Passie Pensioneert Nooit,  the Heroine’s Journey & Hero’s Journey project waar wereldwijd duizenden professionals hun verhaal deelden over geld verdienen met jouw passie.  Hij schreef  50+ boeken. Peter heeft een MBA in Marketing,  MBA in Financial Economics op het TIAS en studeerde af op de universiteit van Nijmegen in Sociologie and Communicatie Wetenschappen.