Fellini’s Rome

In De Macht van jouw Verhaal onderzoeken Jan van Opstal en Peter de Kuster – in de voetsporen van Federico Fellini in Rome de manier waarop wij verhalen vertellen over onszelf tegen onszelf in de tweede helft van ons leven- en, het meest belangrijke, de manier waarop wij deze verhalen veranderen om ons zakelijke en persoonlijke leven te transformeren.

Jouw verhaal is jouw leven. Als mensen vertellen wij onszelf verhalen – van succes of falen, van macht of slachtofferdom; verhalen die een uur duren, of een dag, of een heel leven. We hebben verhalen over onszelf, onze onderneming, ons werk, onze klanten, ons geld, onze tijd, onze zelf – promotie, onze familie en relaties, onze gezondheid; over ouder worden, over van betekenis zijn, over wat wij willen en waar we toe in staat zijn om te bereiken. Toch, hoewel onze verhalen diepgaand beinvloeden hoe anderen ons zien en wij onszelf zien, herkennen weinigen onder ons zelfs dat wij verhalen vertellen, of wat zij zijn, of dat wij ze kunnen veranderen  — en op zijn beurt, ons lot kunnen transformeren.

 

Onszelf verhalen vertellen biedt structuur en richting wanneer we door de uitdagingen en kansen van het leven navigeren, en helpen ons onze doelen en vaardigheden te interpreteren. Verhalen geven betekenis aan chaos; zij organiseren onze vele divergente ervaringen in een coherente rode draad; zij vormen onze hele realiteit. En veel te veel van onze verhalen zijn dysfunctioneel, vragen erom herschreven te worden. Ten eerste stel ik jou de vraag: “In welke gebieden van mijn leven is het helder dat ik niet mijn doelen kan bereiken met het verhaal dat ik heb?” Ik toon je daarna hoe jij nieuwe, op de realiteit gebaseerde verhalen creeert die jou tot actie inspireren, en jou brengen waar je wilt gaan zowel in jouw onderneming als in jouw persoonlijke leven.

Gedurende decennia heeft Peter de Kuster de macht van jouw verhaal onderzocht om passie en performance te verhogen. Duizenden individuen wereldwijd hebben gekeken of geparticipeerd aan onze verhalen.

Onze capaciteit om verhalen te vertellen is een van onze meest diepgaande gaven. De Passie Pensioneert Nooit benadering om diep engagerende verhalen te creeren geeft jou de middelen om de kracht van storytelling in te zetten en voor altijd jouw onderneming en leven te veranderen.

Details:

Deze 5 daagse reis wordt in september en november 2016 georganiseerd.  Vraag ons om de concrete data.  

De prijs is  Euro 4.995 exclusief BTW en exclusief hotel overnachting & diner

Het aantal reisgenoten is is 1 -8 plus jouw reisgidsen Jan & Peter 

Customized Tour:

De Macht van jouw Verhaal is beschikbaar als een private tour of 10+ person tour. Het kan direct geleverd worden aan klantgroepen door The Hero’s Journey reisgidsen, of door third-party trainers, coaches en consultants die getraind en gelicenseerd zijn door The Hero’s Journey.

Advertisements