De Week

HET BESTE VAN PASSIE PENSIONEERT NOOIT, MAAK EEN PROEFRIT IN JOUW DROOMJOB IN EEN ONVERGETELIJKE WEEK

Onze Passie Pensioneert Nooit week brengt het beste wat wij te bieden hebben tezamen.

Je zult op een rijke en inspirerende ontdekkingsreis gaan in een wereldstad en ontdekken hoe je blijvende en betekenisvolle verandering kunt bereiken in elk aspect van jouw leven en werk. Door samen met een reisgids te reizen en een vooraf afgesproken groep van mentoren voor jouw proefrit in jouw droomjob te ontmoeten zul je dieper gaan dan mogelijk zou zijn in een enkele proefrit.  Je zult uitgedaagd worden om dieper na te denken over de kwesties die het meest van belang zijn en de ruimte krijgen om jouw gedachten, verhalen, ideeen en ervaringen te delen.

Deze week is ideaal voor diegenen die een meer betekenisvolle, transformerende reis wensen. Voor deelnemers aan een Proefrit in jouw Droomjob of onze seminars die nu een gestructureerde reis willen door onze verhalen en benadering. En voor diegenen die tijd willen besparen op de lange termijn door aan de slag te gaan met de dilemma’s van werk, liefde en jezelf in de tweede helft van jouw leven in een enkele, hoog intensieve week.

De combinatie van inspirerende verhalen in de wereldstad die jullie bereizen, het vertellen en ontdekken van jouw eigen verhaal, de ontmoeting met mentoren die in jouw ogen jouw droomjob hebben, elke dag van deze Passie Pensioneert Nooit Week zal jou de verhalen, instrumenten en strategieen geven om jou eigen verhaal te creeren voor jouw droomjob in de tweede helft van jouw leven die in lijn ligt met jouw passie, jouw talenten, jouw missie, jouw gevoel van betekenis, wat jij wilt met jouw familie en relaties, jouw beeld van de toekomst.

5 DAGEN, 5 REIZEN

Dag 1 richt zich op hoe je de dingen laat groeien in jouw leven die er werkelijk toe doen. Je zult exploreren waar zelfkennis over het verhaal dat jij jezelf vertelt over jezelf ertoe doet en hoe jij jouw verhaal sterker maakt, en krijgt een dieper begrip van de personages in jouw verhaal, de waarden en ambities die jou voortdrijven.

Dag 2 zul je leren hoe om te gaan met valkuilen, tegenslag, dilemma’s en er sterker en creatiever uit te komen. We zullen een ontmoeting hebben met een mentor die succesvol is in wat jij ziet als jouw droomjob en verhalen exploreren van helden en heldinnen uit de wereldstad die jou zijn voorafgegaan om te leren van hun doorzettingsvermogen.

Dag 3 richt zich op het versterken van relaties met klanten, partners, geliefden, familie en vrienden. Je zult leren hoe je jouw passie kunt laten voortduren, hoe je in alle activiteiten, alleen en samen met anderen die het meest voor jouw betekenen consistent meer geluksmomenten kunt ervaren.

Dag 4 concentreert zich op de uitdagingen van het creeren van jouw droomjob, of je nu zoekt naar een meer vervullende professie dan wel nieuwe inspiratie in jouw huidige professie. Je ontmoet een nieuwe mentor die jouw droomjob heeft die vertelt over de uitdagingen die hij/zij heeft ervaren en hoe die te overwinnen. Je leert hoe je focus kunt hebben en om kunt gaan met de dynamiek van jouw droomjob.

Dag 5 zul je leren hoe jij jouw creatieve potentieel kunt realiseren en nieuwe mogelijkheden zien in al jouw ondernemingen. We zullen de lessen van de week samenbrengen in jouw nieuwe verhaal over jezelf en jouw droomjob en hoe jij een werkelijk verschil kunt maken in jouw eigen leven en die van de mensen die voor jou van belang zijn.

Advertisements