De Reis van de Heldin

De Reis van de Heldin

De Reis van de Heldin gaat over ‘ja’ zeggen tegen jezelf en door dit te doen, meer tot leven te komen en effectiever in de wereld.  De Reis van de Heldin is vol met gevaren en valkuilen, maar het biedt geweldige beloningen; de capaciteit om succesvol te worden in de wereld,  kennis van de macht van het verhaal dat wij onszelf vertellen en de kans om jouw unieke gaven te vinden en uit te drukken in de wereld.

In deze boeiende en originele Passie Pensioneert Nooit One Day Trip laat Peter de Kuster zien dat de Reis van de Heldin niet alleen voor bepaalde vrouwen onder speciale omstandigheden is. Door de vele heroïsche paden te exploreren die beschikbaar zijn voor ieder van ons, op elk punt van onze levens stelt dit innovatieve programma ons in staat om heroïsch te leven door de twaalf archetypes in onze levens te activeren en toe te passen.

Deze archetypes zijn onze innerlijke reisgidsen die ons kunnen helpen om:

• onszelf op de reis voor te bereiden door te leren hoe je succesvol met jouw passie jouw geld verdient;

• onszelf op reis te begeven, door geïnitieerd te worden in de macht van het verhaal dat wij onszelf vertellen: en

• terug te keren om onze levens te transformeren als gevolg van het claimen van ons unieke verhaal en persoonlijke kracht.

Deze reis is bedoeld voor individuen die hun volledige potentieel willen realiseren en professionals die gepassioneerd zijn om anderen te verrijken.  Peter toont hoe de Reis van de Held verschilt met leeftijd, geslacht en culturele achtergrond van de reiziger en hoe archetypes de capaciteiten in onszelf aanspreken en activeren. Een unieke verhalen scan,  De Reis van de Heldin Index en oefeningen zijn onderdeel om bij te dragen aan ons begrip van onze innerlijke reisgidsen.

Peter de Kuster

1523581_1382315678688481_338569992_o

Story teller Peter de Kuster is oprichter van Passie Pensioneert Nooit. Zijn kracht ligt in het inzichtelijk maken van de kracht van verhalen en deze toepassen op jouw alledaagse leven. Als spreker en moderator weet hij op een persoonlijke en ontspannen manier precies datgene naar voren te halen wat er werkelijk toe doet.

Praktische informatie

Voertaal: Nederlands
Tijd: 9:30 – 18:00 uur
Data en Locatie:
26 februari  Usine Café Restaurant  Eindhoven,
27 februari  Usine Café Restaurant Eindhoven
28 februari  Usine Café Restaurant Eindhoven
1 maart      Usine Café Restaurant Eindhoven
Prijs:  € 150
Schrijf je in door mail te sturen naar: peterdekuster@hotmail.nl

Advertisements