De Reis van de Coach

Iedereen heeft op momenten in zijn leven baat bij een coach. Zo ook coaches zelf. Jij  beoefent je vak omdat je interesse of passie hebt voor de groei en ontwikkeling van jouw klanten. En je bent intrinsiek geïnteresseerd in persoonlijke ontwikkeling. Ook die van jezelf. Het steeds weer herontdekken van jezelf en de groei die je doormaakt, maakt dat je als coach steeds waardevoller wordt als gesprekspartner. We bieden je een reis aan waarbij je jezelf en jouw verhaal anders leert vertellen.

De reis is als een queeste. Een queeste vol gevaren en valkuilen, maar met geweldige beloningen: het vermogen om nog meer jezelf te zijn en dit ook te kunnen uiten, kennis van de mysteriën van de menselijke ziel en de kans om jouw unieke gaven te vinden en uit te drukken in de wereld.

Wij nemen je mee en tijdens deze reis treed je in de voetsporen van Pablo Picasso in zijn geboorteplaats Malaga. En in die van de beroemde sprookjesverteller Hans Christian Andersen. Hij liet als reiziger zijn verbeelding achter in Malaga achterliet en die gebruiken we tijdens de Reis van de Coach als inspiratie bij het vertellen van jouw persoonlijke verhaal als coach.

Door de vele heroïsche paden te exploreren die voor ons beschikbaar zijn, op elk punt van onze levens zal dit innovatieve reisprogramma jou in staat stellen om nog authentieker te coachen door twaalf archetypes in jouw professionele leven te activeren.

De twaalf archetypes zijn onze innerlijke reisgidsen die ons kunnen helpen om:

  1. jezelf voor te bereiden op de reis, door te leren hoe je met jouw passie en talenten van waarde zijn voor je omgeving. En door te ervaren in hoeverre het verhaal dat jij jezelf nu vertelt over jouzelf en je werk, jouw ontwikkeling belemmert en herschreven dient te worden;
  2. de reis te beginnen, door geïnitieerd te worden in de mysteries van de kracht van het verhaal dat wij onszelf vertellen en de rollen die wij hierin zelf spelen en
  3. hoe terug te keren met een nieuw herschreven verhaal dat ons leven en werk zal transformeren als resultaat van het claimen van ons unieke, persoonlijke, krachtige verhaal.

Deze reis bieden wij aan voor coaching professionals wiens passie het is om anderen te versterken. Wij laten zien hoe de reis kan verschillen per coach. Hoe archetypische verhalen onze capaciteiten om onszelf een krachtig, authentiek, meeslepend, gepassioneerd verhaal te vertellen tegen onszelf over onszelf en daarna aan anderen.

Tijdens de reis werken wij met een uniek verhaalmodel, de Reis van de Coach Index die laat zien welke verhalen bij jou leven en verhaaloefeningen zijn opgenomen gebaseerd op het werk van Hans Christian Andersen die eraan bijdragen om jouw eigen verhaal te begrijpen en te versterken.

PRAKTISCHE INFORMATIE

Voertaal: Nederlands

Tijden: Vrijdag en zaterdag van 9:00 tot 17:30, zondag van 9.00 tot 13.00 uur.

Plaats: Malaga

Prijs:  €1495,- excl. BTW per persoon inclusief lunch, drankjes en toegang musea, exclusief reis en overnachting

Boek deze reis door te mailen naar peterdekuster@hotmail.nl of door hem te bellen op 06 33661772

 

DE STORYTELLER

fullsizerender-4

Michiel van Buuren’s passie voor reizen en zijn sociale manier van omgaan met mensen hebben hem al veel bijzondere ontmoetingen met bijzondere mensen op vele plekken in de wereld opgeleverd.

Als reiziger heeft hij al veel van de wereld mogen zien, als reisgids maakt hij dit voor mensen mogelijk. Als ondernemer zoekt hij altijd verbinding en is niet bang voor het maken van keuzes. Momenteel woont hij af en aan in Nederland en in Malaga, waar hij inmiddels goed thuis is.

Michiel is al vanaf zijn 26e ondernemer en heeft via zijn bedrijf (www.manoweb.nl) en stichting (www.stichtinghoedjevanpapier.nl) honderden maatschappelijke projecten in de wereld helpen te zetten, en hiermee duizenden mensen geholpen. Dit door onder meer andere ondernemers te helpen hun sociale droom te verwezenlijken en door zelf projecten op te zetten.

Inmiddels is hij alweer een aantal jaar met een nieuw avontuur bezig. Life-Travels (www.life-travels.nl) genaamd. Hiermee biedt Michiel ondernemende mensen tussen de 30 en 60 jaar inspiratie en begeleiding bij zelfontwikkeling en/of het nemen van nieuwe grote stappen. Letterlijk en/of figuurlijk op levensreis dus.

Michiel interviewt en laat mensen hun verhaal vertellen. Hij coacht, maakt workshops, hij adviseert wanneer dat wordt gevraagd en denkt mee. Hij organiseert letterlijke levensreizen voor mensen die mee op avontuur willen en figuurlijk is hij een partner bij de ontwikkeling van mensen en hun wensen. En hij werkt hiervoor samen met gelijkgestemde, ondernemende mensen die op zijn pad komen.

 

 

 

 

Advertisements