Creatief met Tijd

Creatieve professionals weten vaak maar al te goed dat de muze niet altijd op komt dagen als jij het wilt. Of wanneer de deadline voor jouw volgende briljante project naderbij komt. Originaliteit en passie volgen geen tijdklok. Zelfs wanneer jij dat wel moet. Conventionele time management seminars en boeken geven ladingen vol met instructies hoe jij jouw tijd wijs gebruikt. Zij zijn traditioneel op een lineaire manier georganiseerd, wat niet helpt voor de gepassioneerde, creatieve, rechter brein persoon. In Creatief met Tijd zal Peter jou echt advies geven hoe de kracht van heldinnen te gebruiken zoals originaliteit en vindingrijkheid om innovatieve tijdbesparende oplossingen te vinden zoals:

* Leren om nee te zeggen wanneer jouw bordje te vol is
* Hoe je weet dat een goede job, niet een geweldige job, goed genoeg is.
* “To do” lijsten maken met daarop ook fun zaken – zodat je jezelf niet overweldigd voelt door werk.
* Tijd besparende technieken rond het huis die je meer tijd geven om jouw werk gedaan te krijgen en meer tijd om door te brengen met geliefden.
* De sleutels tot chaos controle die jouw werkruimte en leefruimtje netjes houden.

Met deze en vele andere praktische verhalen, van echte creatieve professionals die succesvol zijn in met hun passie hun geld te verdienen zal Peter iedereen helpen. Van de cateraar die de hele tijd aan het haasten is tot de kunstenares die alles om zich heen vergeet. Ook de rekening die betaald dient te worden. Zodat zij het beste uit hun tijd halen en de klok en de kalender als vriend hebben, niet als vijand.

 

PRAKTISCHE INFORMATIE

Voertaal: Nederlands
Duur:  2.5 uur
Locatie: Grand Hotel Karel V
Plaats: Utrecht
Prijs: € 125,- excl BTW

Eerstvolgende data:

15 juli  9.30 tot  12.00 uur

28 augustus  9.30 tot 12.00 uur

24  september 9.30 tot 12.00 uur

Schrijf je in door te mailen naar peterdekuster@hotmail.nl of bel Peter op 0633661772

Jouw Reisgids

1523581_1382315678688481_338569992_o

Story teller Peter de Kuster is oprichter van Passie Pensioneert Nooit. Zijn kracht ligt in het inzichtelijk maken van de kracht van verhalen en deze toepassen op jouw alledaagse leven. Als spreker en moderator weet hij op een persoonlijke en ontspannen manier precies datgene naar voren te halen wat er werkelijk toe doet.