Corporate

REIZEN

Het is bekend dat de creatieve intelligentie in sterke mate bepalend zijn voor het succes van professionals en ondernemers in een organisatie. Maar hoe zorg je ervoor dat mensen creatieve intelligentie ontwikkelen? Daarvoor heeft Passie Pensioneert Nooit een eigenzinnige en effectieve oplossing ontwikkeld: reisprogramma’s met impact die verrassen en aanzetten tot meer zelfinzicht, zelfvertrouwen, empathie en initiatief.

PASSIE PENSIONEERT NOOIT REIZEN

Passie Pensioneert Nooit Reis is een eigenzinnig en diepgaand reisprogramma in een wereldstad voor het verder ontwikkelen van jouw eigen verhaal dat jij jezelf vertelt over jezelf, jouw leven en jouw werk in de tweede helft van jouw leven.  Je gaat aan de slag met die aspecten van je verhaal en jouw karakters die jou uniek maken. Je leert vertrouwen op je inzichten en intuïtie, maar raakt ook bedreven in het werkelijk luisteren naar anderen. Tegelijkertijd scherp je je geest aan met een flinke dosis inspiratie van creatieve helden en heldinnen uit heden en verleden uit de stad waarin wij samen met jou reizen  waarmee we je bestoken.

Resultaten van een Passie Pensioneert Nooit Reis:

–        Je krijgt inzicht in hoe jij door een krachtig, authentiek, boeiend verhaal over jezelf, jouw werk in de tweede helft van jouw leven jouw potentieel ten volle ontwikkelt

–        Je leert met andere ogen te kijken naar de uitdagingen in jouw verhaal; uitdagingen aan te gaan door creatieve en onverwachte oplossingen te bedenken

–        Je verheldert voor jezelf wat de voor jou ideale portfolio is in de tweede helft van jouw leven van activiteiten werk en privé

–        Je leert inzien welke ondernemerschapskills uniek voor jou zijn en ontwikkelt die verder

–        Je onderzoekt aan welk ‘grotere’ queeste je je (werkende) leven wilt wijden

–        Je krijgt de skills om je doelen sneller en makkelijker te bereiken

–        Je leert psychologische veiligheid te creëren zodat jouw teams optimaal functioneren

–        Je leert moedige gesprekken te voeren vanuit vertrouwen

MEER INFORMATIE? STUUR EEN MAIL NAAR PETERDEKUSTER@HOTMAIL.NL OF BEL MET 06 33661772

Incompany Reizen

Borrels, medewerkersdagen en diners worden pas echt interessant als uw bezoekers werkelijk geïnspireerd raken. De sprekers van Passie Pensioneert Nooit zijn daar meesters in. Door boeiende onderwerpen te vertalen in prikkelende en lichtvoetige talks zetten zij de bezoekers van uw evenement aan het denken en brengen zij hen met elkaar in gesprek.

INSPIRERENDE TALKS

Onze Passie Pensioneert Nooit reisgidsen zijn uitstekende sprekers die met kennis van zaken en een flinke dosis humor inspirerende talks geven over uiteenlopende onderwerpen.

–       Passie Pensioneert Nooit

–       Het Verhaal van Jouw Klant

–       Wat is ondernemerschap in de tweede helft?

–       De kracht van jouw verhaal

–       Creativiteit en innovatie

–       Ondernemen met betekenis

–       Zij Leefden Lang en Gelukkig

–       Het Portfolio Leven

–       Redesign de Dood

Passie Pensioneert Nooit,  School voor de Tweede Helft richt zich op thema’s die specifiek zijn voor ondernemers en professionals in de tweede helft van het leven. Zoals creativiteit, ondernemen met betekenis, het verhaal van jouw klant, een portfolio leven,  met jouw passie jouw geld verdienen en omgaan met geld in de tweede helft. In onze interactieve en verdiepende business seminars geven wij verrassende inzichten op deze voor organisaties en professionals cruciale thema’s. Wij bieden geen panklare oplossingen maar verdiepen de kennis van de deelnemers en leren hen zelf op zoek te gaan naar antwoorden die voor hen werken.

MAANDELIJKS

Passie Pensioneert Nooit biedt maandelijks zakelijke seminars met open inschrijving waarin professionals intensief aan de slag gaan. Onder leiding van onze reisgidsen  word je aan het denken gezet en maken zij zich tools en vaardigheden meester die hen verder helpen in hun dagelijkse praktijk.

IN-COMPANY

Onze reizen zijn impactvolle sessies over een specifiek onderwerp dat leeft bij professionals en ondernemers in de tweede helft, bijvoorbeeld: creativiteit, ondernemerschap, van betekenis zijn, engagement, vernieuwing van loopbaan. Een seminar bestaat uit een dynamische combinatie van kennisoverdracht en interactie. Het doel van elke sessie is deelnemers gestructureerd te laten nadenken over het specifieke onderwerp, dialoog aan te zwengelen en aan te zetten tot actie.

BUSINESS EVENTS

Bent u op zoek naar een innovatieve opzet voor uw zakelijke event of medewerkersdag? Passie Pensioneert Nooit levert concepten op maat voor zowel de inhoud als de vorm van uw event. Een inspirerend betoog van ondernemers die een leven en werk hebben waar zij van houden en nooit van willen pensioneren zijn slechts enkele van de vele mogelijkheden. Wij denken en doen graag mee om een event met inhoudelijke impact te creëren.

Advertisements