Class: Creatief Zelfvertrouwen

Onzekerheid. Dat energie vretende, knagende gevoel van niet zeker weten of je creatief genoeg bent, goed genoeg bent, slim genoeg, mooi genoeg, interessant genoeg. Van buiten is het vaak niet te zien, maar bijna iedereen wordt er wel eens door overvallen.

We denken vaak dat mensen met zelfvertrouwen nu eenmaal zo geboren zijn. Zaten we allemaal zo lekker in ons vel als de helden en heldinnen in de romans waar we van houden, dan zou het leven een stuk makkelijker zijn.

In deze class kom je in een persoonlijke ontdekkingsreis door de grote romans van heden en verleden erachter dat zelfvertrouwen geen kwestie van geluk is maar bepaald wordt dat door het verhaal dat jij jezelf vertelt over jouw zelfvertrouwen. Een verhaal dat je kunt herschrijven en versterken.

We kijken onder andere naar:

  • Hoe je het oplichterssyndroom -het idee dat je elk moment door de mand kunt vallen- overwint.
  • Hoe je minder verlegen wordt over je ambities.
  • Hoe je, wanneer je als creatief professional onzeker was, dat verhaal kunt ontstijgen.
  • Hoe je zelfverzekerd wordt over het feit dat jij dingen kunt veranderen.

Je verlaat de masterclass gewapend met een nieuw verhaal dat krachtiger, authentieker en gepassioneerder is over jezelf. Een verhaal dat jouw zelfvertrouwen een boost geeft.

Praktische Informatie

wanneer en waar:
  • wo 9 okt 2019 10:00 – 16:30
    Usine Witte Dame Eindhoven

De prijs is Euro 195 exclusief BTW inclusief lunch en drankjes

Voor informatie mail naar peterdekuster@hotmail.nl of door hem te bellen op 06 33661772

Peter de Kuster

1523581_1382315678688481_338569992_o

Story teller Peter de Kuster is oprichter van Passie Pensioneert Nooit. Zijn kracht ligt in het inzichtelijk maken van de kracht van verhalen en deze toepassen op jouw alledaagse leven. Als spreker en moderator weet hij op een persoonlijke en ontspannen manier precies datgene naar voren te halen wat er werkelijk toe doet.