Passie Pensioneert Nooit Certification Tour

De Passie Pensioneert Nooit Certification Tour is een intieme, intensieve instructie in de ideeen, raamwerken en benaderingen van Passie Pensioneert Nooit die door Peter de Kuster ontworpen is voor creativiteit, innovatie, startup, business, communicatie, branding, storytelling, personal, financieel coaches die creatieve professionals en ondernemers sterker willen maken in het geld verdienen met hun passie.

mip8

Deze course, persoonlijk gegeven door Peter de Kuster, certificeert coaches als officieel endorsed experts in de Passie Pensioneert Nooit rijke portfolio van storytelling raamwerken, story questing tools en methoden. De course in een verhalen rijke wereldstad biedt in-depth coverage van Passie Pensioneert Nooit principes en modellen, training en practice in storytelling technieken, in storyquesting, het ontdekken van de verhalen van ondernemers en benaderingen voor het effectief delen van deze verhalen met anderen. De focus ligt op het overdragen van kennis, vaardigheden en middelen noodzakelijk voor het creeren en verrijken van meeslepende verhalen.

De Passie Pensioneert Nooit Partnership Course biedt:

  • Vijf dagen van face-to-face instructie met Peter de Kuster
  • Vijf jaar autorisatie om te werken met de Passie Pensioneert Nooit storytelling en story questing methoden en modellen
  • Toegang tot speciale partner website met alle Passie Pensioneert Nooit raamwerken en modellen die in de course gebruikt worden, plus een lijst van voorbeelden van verhalen en questionnaires voor elk model en instructies hoe creatieve ondernemers uit te nodigen om hun verhaal te vertellen.
  • Het richt om de naam ‘Partner of Passie Pensioneert Nooit’ te gebruiken in jouw promotionele materialen.
  • Persoonlijk voorwoord in jouw boek of op jouw website of in jouw materialen door Peter de Kuster vertellend over ons partnership.
  • Een dag follow up sessie, na de certificering, met Peter de Kuster, ofwel met jou alleen, of met jouw staf/werknemers of met klanten om de toepassing van jouw certificatie course te jumpstarten.

De vijf dagen course behelst het volgende:

   • Maandag – De Kracht van Verhalen via de Progressie van Economische Waarde . Wat is jouw Queeste?
   • Dinsdag – Een Meeslepend Verhaal Vertellen. Hitting the Sweet Spot (De 3 Gouden Regels van Storytelling). De authenticiteit van jouw verhaal: de 12 Archetypes.
   • Woensdag – Story Questing; jouw verhaal verder laten reizen in netwerken van ondernemers door hen te vragen hun verhaal aan jouw queeste te verbinden. Hoe krijg je een continue stroom van gesprekken met boeiende ondernemers in het vakgebied of in de regio/stad waarin jij werkt?
   • Donderdag – Hoe krijg jij jijzelf, jouw klanten, jouw werknemers in actie via Passie Pensioneert Nooit storytelling? Hoe kun jij en hoe kunnen zij hun dromen, doelen verder verwezenlijken door te vragen naar welke professionals zij willen ontmoeten? Door hen proefritten in hun droomonderneming aan te bieden?. Ontmoetingen met andere creatieve professionals die als rolmodel/mentor of business partner nieuwe kansen openen?
   • Vrijdag – Verder gaan dan verhalen via Passie Pensioneert Nooit bijdragen aan acties van klanten die tot transformaties leiden. Hoe kun jij een waardevolle bijdrage aan deze reis leveren voor jouw klanten die hun creatieve business een boost geeft.

 

Elke dag bestaat uit:

 • 1/3 van de dag: Presentatie van Passie Pensioneert Nooit storytelling raamwerken en modellen
 • 1/3 van de dag: Participatie in Story Questing interviews met creatieve ondernemers en review van story questionnaires
 • 1/3 van de dag: Open discussie onder participanten en ideevorming over alternatieve Passie Pensioneert Nooit storytelling toepassingen specifiek voor de behoeften van elke participant.

De individuele follow-up sessie biedt een kans voor elke gecertificeerde coach om samen met Peter de Kuster aan de toepassing van het geleerde materiaal te werken. Dit helpt niet alleen zeker te stellen dat de lessen omgezet worden in acties, maar het stelt Peter in staat om additionele feedback te geven gebaseerd op real-world interactie.

escultura-picasso-med-1

Toelating tot de Passie Pensioneert Nooit Certification Tour vereist:

 • Invullen van de Passie Pensioneert Nooit questionnaire. Elke questionnaire wordt persoonlijk bekeken door Peter de Kuster, die vervolgens de beslissing neemt om kandidaten te accepteren.
 • Pre-course skype call met Peter om jouw persoonlijke doelen te bespreken hoe jij de training en certificering wil gebruiken om jouw coaching onderneming te laten groeien.
 • De toelating stappen stellen zeker dat we alleen die kandidaten toelaten die voldoende affiniteit en kennis demonstreren met de missie van Passie Pensioneert Nooit en haar benadering van storytelling. Die boeiende plannen hebben om met hun partnership met Passie Pensioneert Nooit hun onderneming, hun werk, hun organisatie of hun klanten te laten groeien

De Passie Pensioneert Nooit questionnaire kan opgevraagd worden door een email te sturen naar peterdekuster@hotmail.nl

Course Fees:

Course fees zijn Euro 7.500 exclusief BTW en reis/hotelkosten en inclusief alle materialen en de meeste maaltijden. Een factuur voor 50% gaat uit na acceptatie in de Course. De resterende fees worden in rekening gebracht 30 dagen voorafgaand aan de Course, en moeten volledig betaald zijn voor aanvang.

Vragen? Neem contact op met Peter de Kuster op 0031 6 33661772 of mail hem op peterdekuster@hotmail.nl