Passie Pensioneert Nooit voor Barbotine Jeurissen

Wat is mijn grootste passie? Mijn grootste passie is het inrichten en stylen van interieurs. Kleuren combineren met prints ,out of the box denken en inrichten en telkens de uitdaging weer aangaan om iets nieuws te creëren. Oude antieke spullen weer een nieuw leven geven,met verf en techniek.

Wat is mijn idee van ultiem geluk? Eén zijn met jezelf, rust vinden en de schoonheid zien in kleine dingen.

Wat is mijn grootste angst? Alleen sterven.

Waar houd ik het meeste van aan mijn werk? Ik hou ervan om nieuwe dingen te ontdekken. Ze dan uit de context te trekken om er volledig mijn eigen ding dan mee te doen. Dit kan met oude antieke spullen evenals met nieuwe deco’s en meubilair

Wat is mijn minst aantrekkelijke eigenschap? Ga nooit voor 02.00h mijn bed in.

Wat is mijn grootste valkuil? Mijn grootste valkuil is dat ik voor klanten vaak tot het uiterste ga, ten koste van mijn eigen tijd en energie . De appreciatie hierop is niet altijd evenredig.

Wanneer zou ik liegen? Als ik er iemand mee kan beschermen, uit onrecht en om bestwil.

Waar houd ik het minst van aan mijn werk? Er is geen aspect waar ik niet van hou, omdat alles aan mekaar gelinkt is in mijn job.

Waar en wanneer was ik het meest gelukkig met mijn werk? Als ik heel alleen met een project bezig ben. Het beschilderen van een oud meubel dat weer een nieuw leven krijgt in deze wegwerpmaatschappij maakt me blij.

Wat zegt de uitspraak ‘Passie Pensioneert Nooit’ mij? Deze uitspraak klopt, daar als je passie je beroep uitoefent je steeds weer wordt gemotiveerd om nieuwe uitdagingen aan te gaan. Dit stopt nooit, hoe oud je ook mag worden.

Wat zou ik aan mezelf willen veranderen? Ik zou graag iets minder honkvast zijn.

Wat is mijn grootste professionele prestatie tot nu toe? Deelname en laureate van tv serie ‘Dochters van Venus’ Vitaya 2009.

Waar zou ik het liefst leven en werken? Het liefst zou ik een huisje kopen in een landelijke omgeving , en van daaruit mijn beroep uitoefenen.

Wat is mijn meest waardevolle bezitting? Mijn man en kinderen.

Wat is mijn meest markante karakteristiek? Mijn creativiteit en gevoel voor kleur en humor.

Wat is de plek waar ik de beste ideeën krijg buitenhuis, in mijn stad? Slenteren en mijmeren langs de Maas, en in de vrije natuur.

Wat is mijn favoriete plek om te eten en te drinken buitenhuis, in mijn stad?
Restaurant Atelier 84.

‘You Only Die Once’. Welke muziek wil je beluisteren op mijn laatste dag?
Within Temptation.

Wie is mijn held of heldin in fictie? Downtown Abbey /Violet Crawley

Wie zijn mijn helden en heldinnen in real life? Mijn zonen.

Welke film zou ik jou aanbevelen ooit in je leven te zien? De serie Downton Abbey

Wie is mijn grootste fan? Mijn man.

Met wie zou je graag in de toekomst willen werken? Ik ben blij waar ik nu sta, dus de toekomst mag zo verder gaan.Samen met mijn man Frank werken aan, in en buiten de zaak.

Naar welk project in de nabije toekomst, kijk ik uit? Om de winkel een extra boost te geven naar een concept store. Dus het aanbod verruimen. En naar 2018 zou ik graag mijn mandaat in de gemeenteraad behouden en misschien doorgroeien naar een
hogere functie om mijn stad de nodige energie te geven die het nu mist in de binnenstad.

Welke rol speelt kunst in mijn leven en in mijn werk? Ik hou vooral van de schilderijen van Claude Monet. Ze dateren uit een romantische Victoriaans periode.Die inspireert me ,omdat alles nog puur en ambachtelijk was.

Waar kun je mij en mijn werk zien of ontmoeten in 2017?
In mijn zaak Barbotine op de Bleumerstraat 16 te Maaseik, en in diverse projecten. Al vrees ik dat de meesten privé zijn.

Wie zou Peter dienen uit te nodigen om haar Passie Pensioneert Nooit verhaal te vertellen? Collega Els Langenberg van ‘De Wensput’ in St.Truiden

Hoe kun jij contact met mij opnemen?
Barbotine
Bleumerstraat 16
3680 Maaseik
089.248037
Petra.jeurissen@telenet.be

Boodschap van Peter de Kuster, oprichter van Passie Pensioneert Nooit 

Fantaseer jij een goed deel van jouw tijd over een nieuwe creatieve loopbaan? Verlang jij naar een job die meer inspiratie biedt, meer vrijheid of wil je het gewoon uit proberen om voor jezelf te werken?  Stel je voor dat je een Proefrit kon maken in de job of onderneming van jouw dromen? Volledig zonder risico’s? Dat kan! Proefrit in jouw Droomjob, gelanceerd door Peter de Kuster, biedt de kans om meer dan 175 unieke creatieve loopbanen en ondernemingen uit te proberen.

Proefrit in jouw Droomjob reizigers besteden een paar uur of één tot drie dagen met één van de duizenden creatieve professionals die deelnemen aan Passie Pensioneert Nooit in Nederland of The Hero’s Journey/The Heroine’s Journey wereldwijd. Gepassioneerde en gecommitteerde mentoren die volledig opgaan in hun droomjob. Van fashion designers tot filmproducers, schrijvers, musici, kunstenaars tot galeriehouders en booking agents. Met mentoren in meer dan 30 landen en nieuwe die er elke dag bijkomen lijken de mogelijkheden oneindig.

De prijs van Proefrit in jouw Droomjob varieert tussen enkele honderden euro’s voor een paar uur tot Euro 2.995 voor een paar dagen,  maar 95% is ongeveer Euro 899 voor een dag van mentorship.  Dat is zeker goedkoper dan veel trainingen en coaching trajecten en de investering kan je in een professie laten belanden waar je zo van houdt dat elke dag voelt als een vakantie. Waar je nooit van wil pensioneren.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s