Passie Pensioneert Nooit voor Juella Rolador

Wat is mijn grootste passie in mijn werk? * Netwerken is mijn grootste passie tijdens het optreden communiceren met mijn eigen tekst en melodieën. De blikken in de ogen van het publiek. Muziek drukt uit dat wat niet gezegd kan worden, maar waarover niet gezwegen kan worden.

Wat is mijn idee va ultiem geluk? * Geluk creëer je zelf. Ultiem geluk heb ik op momenten, wanneer ik ergens naartoe werk. Juist op hetzelfde moment dat ik mezelf afvraag waarvoor ik dit allemaal aan het doen ben. Gebeurt er een wonder, wat ik geluk noem! De reden om dezelfde of nieuwe wegen in te slaan.

Wat is mijn grootste angst? * Angst is niets meer dan een emotie! Ik ben in het verleden angstig geweest en om mezelf daarbovenop te helpen en anderen, heb ik een opleiding counselor / coach/ communicatie gevolgd. Bij Scientology alle gereedschappen gekregen om nooit meer angstig te hoeven zijn. Daarna op een school van Scientology gewerkt om kinderen met een rugzakje, die op geen enkele school terecht kunnen te begeleiden met kindercommunicatie cursussen.

Waar hou ik het meest van aan mijn werk? * Muziek maken, ideeën wisselen met dj / producer in de studio. Eindresultaat!

Wat vind ik niet aantrekkelijk aan mezelf? * Wanneer iemand probeerde een loopje met mij te nemen en erachter komt. Dat ik van een lammetje in een wolf kan veranderen.

Wat is mijn grootste valkuil? * Het integer zijn en verwachten van anderen, dit ook te zijn.

Wanneer zou ik liegen? * Om een dierbare in het uiterste geval te beschermen of mezelf. Liever niet! Wanneer iemand vraagt of een jurkje past, zal ik daar eerlijk op antwoorden ongeacht wat de ander daarvan zal vinden.

Welke personen in mijn professie, die nu leven bewonder ik het meeste? * Madonna : Het nog steeds op podium staan en sportieve uitstraling op deze leeftijd. * Mary. J. Blidge : Queen of Soul. * Alicia Keys : Mooie muziek en eerlijke vrouw. * Faith Evans : Power vrouw. * Sven Alias / Ronnie Flex : Waren twee vrij onbekende rappers die zichzelf een plek hebben gegeven op de kaart van Nederland in de Nederlandse rapscene. * Afrojack : Zijn muziek style en vrolijke uitstraling tijdens zijn optredens. * Jamiroquai: Heerlijke muziek.

Waar houd ik het minste van tijdens mijn werk? * Negativiteit laat mij lekker mijn ding doen! Ik ben een optimist 100 procent en ik heb er een hekel aan. Jaloezie en misgunnen ook verschrikkelijk wanneer dit voorkomt, weet ik dat ik het goed doe!

Waar was ik het meest gelukkig tijdens mijn werk? * Tijdens het optreden. Heerlijk tussen de mensen!

Wat zegt de uitspraak “passie pensioneert nooit” mij? * Dat ik mijn passie zal blijven volgen, ongeacht welke blokkade ik tegenkom in het leven. Of anderen zal helpen.

Wat zou ik aan mezelf willen veranderen? * Omdat ik nu alles zelfstandig onderneem, moet ik veel plannen. Ook kan ik flexibel zijn, zou daarin iets flexibeler nog willen zijn!

Wat is mijn grootste professionele prestatie tot nu toe? * Samenwerking met een Label / DJ / Radiostation Truehouse LA (Los Angeles) Joel De Marzo ontmoet tijdens ADE bij radiostation Amsterdam Most Wanted en dit jaar treed ik zelf op tijdens Amsterdam Dance Event! Ook 3 nummers en videoclip release in dezelfde maand.

Waar zou ik het liefst willen leven werken? * Australië prachtig land en dieren. Love it

Wat is de plek waar ik de beste ideeën krijg buitenshuis, in mijn stad? * Amsterdam en Hilversum waar mijn netwerk is. (Vorige woonplaatsen) Ideeën krijg ik op elke plek, sportschool!

Wat is mijn favoriete plek om te eten en drinken buitenshuis, in mijn stad? * Gooiland Hilversum om gezellig wat te drinken en Ai Uchi Japans Restaurant & Sushi Lounge.

Welke boeken hebben mijn leven beïnvloed en hoe? * Scientology L.Ron Hubbart Dianetics & communicatie maakt het leven zoveel mooier om de juiste gereedschappen te hebben.

Wie zijn mijn favoriete schrijvers? * Dan Brown, Eckart Tolle, Daniël Goldman, J.K. Rowling Roald Dahl

Welke muziek zou ik willen beluisteren op mijn laatste dag? * Louis Armstrong – What a wonderful world.

Wie is mijn held heldin in fictie? * Catwoman, fetish, verlegen vrouw, zintuigen als een kat, snelheid

Wie zijn mijn helden en heldinnen in real life? Helden en Heldinnen vind ik mensen, in ontwikkelingslanden of westerse landen. In vervelende omstandigheden ter wereld zijn zijn gekomen en toch het beste van het leven proberen te maken. Vervolgens de juiste keuzes maken en goede doelen steunen!

Welke film zou ik aanbevelen? * Zeitgeist: Moving Forward

Wat zegt de uitspraak ” De Financiële Vrijheid om te creëren” mij? * Het zou mooi zijn wanneer het muntje geld niet meer bestaat! Dan zou iedereen vrij zijn / haar passie te kunnen volgen!

Welke rol speelt kunst in mijn leven en werk? * “Klein Engelenburgh” oud kasteel wereld erfgoed is waar ik ben opgegroeid en als kind op podium mocht staan! We speelden op het landgoed en in het bos, altijd opzoek naar uit de oorlog verloren stukken. Nu wonen er rijke bejaarden.
Thuis heb ik zelf “Donkersloot” schilderijen o.a. Jimi Hendrix, James Morrison, The Gothfather. Verder ook in mijn videoclip “Soon” schilderijen van Gooiland Hilversum erin verwerkt! Altijd omringt met mensen die van kunst houden en verre reizen gemaakt om kunst te bezichtigen! Dubrovnik Kroatië en Thailand.

Wie is mijn grootste partner in crime? * Meerdere mensen; Joel de Marzo, Rutgher Cruise, Charlie Prick, Romualdo Henry, Gooiland partycentrum, Jelle Posthuma, Barungs, Hybrid Entertainment, Sonar, Giovanni Volkerts, Bymesh Exclusive Amsterdam, Shoeby Broek op Langedijk, Rodney Glunder, Burgamn Macknack, Jan Arends, Edu van Hasselt

Met wie zou ik in 2017 graag willen werken? * Met dezelfde mensen die ik heb opgenoemd zou ik nog graag willen werken en Thorsten Hopman.

Naar welk project, in 2017, kijk ik uit? Samenwerken met een DJ waar ik de naam nog even geheim hou!

Welke mensen in mijn professie zou ik graag willen ontmoeten in 2017. * Ik sta open voor mensen, met nieuwe ideeën, niet specifiek! Het zou geweldig zijn na een album uitbrengen, samen met een auteur een boek uit te brengen of film bijvoorbeeld.

Waar kun je mijn werk zien of ontmoeten in 2017?
ADE Amsterdam 22 oktober 2017 @True House is a Feelin
Website: www.juella.nl www.gigglerecords.com
Facebook : https://www.facebook.com/JuellaMusic/
Instagram : https://www.instagram.com/juellarolador
Juella – Cruising : http://itunes.apple.com/album/id1257895138
Juella – Soon https://youtu.be/Fw1M5dWk83M
Juella – Can’t Tell https://youtu.be/7s0ibDimU78
Juella – Can’t Tell https://youtu.be/hFbQZnxIV_A (remix by Joel de Marzo)

Wie zie ik graag uitgenodigd om hun Passie Pensioneert Nooit verhaal te vertellen?
* Iedereen, wie zich geroepen voelt na het lezen van mijn verhaal!

Hoe kun je contact met mij opnemen?
JuellaCameleon@outlook.com of 0611797033

Boodschap van Peter de Kuster, oprichter van Passie Pensioneert Nooit 

Fantaseer jij een goed deel van jouw tijd over een nieuwe creatieve loopbaan? Verlang jij naar een job die meer inspiratie biedt, meer vrijheid of wil je het gewoon uit proberen om voor jezelf te werken?  Stel je voor dat je een Proefrit kon maken in de job of onderneming van jouw dromen? Volledig zonder risico’s? Dat kan! Proefrit in jouw Droomjob, gelanceerd door Peter de Kuster, biedt de kans om meer dan 175 unieke creatieve loopbanen en ondernemingen uit te proberen.

Proefrit in jouw Droomjob reizigers besteden een paar uur of één tot drie dagen met één van de duizenden creatieve professionals die deelnemen aan Passie Pensioneert Nooit in Nederland of The Hero’s Journey/The Heroine’s Journey wereldwijd. Gepassioneerde en gecommitteerde mentoren die volledig opgaan in hun droomjob. Van fashion designers tot filmproducers, schrijvers, musici, kunstenaars tot galeriehouders en booking agents. Met mentoren in meer dan 30 landen en nieuwe die er elke dag bijkomen lijken de mogelijkheden oneindig.

De prijs van Proefrit in jouw Droomjob varieert tussen enkele honderden euro’s voor een paar uur tot Euro 2.995 voor een paar dagen,  maar 95% is ongeveer Euro 899 voor een dag van mentorship.  Dat is zeker goedkoper dan veel trainingen en coaching trajecten en de investering kan je in een professie laten belanden waar je zo van houdt dat elke dag voelt als een vakantie. Waar je nooit van wil pensioneren.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s