Passie Pensioneert Nooit voor Caroline Sanders

Wat is mijn grootste passie in mijn werk? Verhalen vertellen, schrijven, columns maken, acts bedenken, sketches maken, verkopen (sales), acteren, imiteren en op het podium staan.
Wat is mijn idee van ultiem geluk? Onafhankelijkheid, veel werk hebben en zelf mijn werk kunnen creëren..
Wat is mijn grootste angst? Dat ik niet gevraagd wordt door opdrachtgevers.
Waar houd ik het meest van aan mijn werk? Dat ik het heft in eigen handen heb.
Wat is mijn minst aantrekkelijke eigenschap? Ik praat weleens mijn mond voorbij. Dat ik denk: ‘Had ik dat maar niet gezegd’. Het is soms slimmer om dingen voor je zelf te houden. Ik ben weleens te open. Ik praat teveel.
Wat is mijn grootste valkuil? Niet hard genoeg ‘nee’ zeggen. Niet hard genoeg zijn. Niet assertief genoeg zijn. Je kan nooit assertief genoeg zijn namelijk in wat ik doe.
Wanneer zou ik liegen? Als iets gevaar voor me zou opleveren als ik dat niet zou doen, liegen.
Welke personen in mijn professie, die nu leven, bewonder ik het meeste? Bepaalde vrouwelijke comedians in Amerika als Amy Schumer,  ondernemers als Simone Levie en actrices als Angelina Jolie.
Waar houd ik het minst van aan mijn werk? Je moet altijd te over lopen van energie. Je kan nooit eens echt lekker lang uit op de bank en moe zijn. Totdat je het bent, moe zijn, en dan ben je meteen ook lang moe.
Waar en wanneer was ik het meest gelukkig met mijn werk? In New York, London, Los Angeles. Mijn favoriete steden.
Wat zegt de uitspraak ‘Passie Pensioneert Nooit’ mij? Dat je tot aan de dood zult werken, maar dat graag doet omdat je leuk werk hebt.
Wat zou ik aan mezelf willen veranderen? Ik zou nog krachtiger willen zijn en nog gedisciplineerder.
Wat is mijn grootste professionele prestatie tot nu toe? Mijn optredens in New York, Londen en Los Angeles en bepaalde optredens in Nederland.
Waar zou ik het liefst willen leven en werken?Los Angeles en New York.
Wat is mijn meest waardevolle bezitting? Mijn bed.
Wat is mijn meest markante karakteristiek? Ik heb knalblauwe ogen.
Wat is de plek waar ik de beste ideeën krijg buitenshuis, in mijn stad? Tijdens het boodschappen doen en rondlopen in de Albert Heijn onder het genot van een gratis kopje koffie.
Wat is mijn favoriete plek om te eten en te drinken buitenshuis, in mijn stad? Bij Cantharell, het eetcafe bij mij om de hoek.
Welke boeken hebben mijn leven beïnvloed en hoe? De Zohar, A course in mIracles. Zware boeken over het verschil tussen het ego en liefde op weg naar het Licht en totale Liefde. Verlichtingsboeken. Ik ben met de Zohar onder mijn arm naar Los Angeles gegaan en alles ging goed.
Wie zijn mijn favoriete schrijvers? J.K. Rowling en de schrijvers van De Zohar en A Course in Miracles.
You Only Die Once’. Welke muziek wil ik beluisteren op mijn laatste dag?
Ave Maria van Maria Callas.
Wie is mijn held of heldin in fictie? Ik denk dan meteen aan epische verhalen: Lord of The Rings, Game of Thrones. Maar niet aan de namen die het spelen. Dus die heb ik niet.
Wie zijn mijn helden en heldinnen in real life? Alle acteurs en comedians die ik ken en waardeer. Mijn moeder en de 80-jarige mevrouw  uit New York bij wie ik in huis kon voor drie maanden zonder meteen huur te betalen ondanks dat ik haar niet kende. Een ex-danseres. Ze geeft me alles geleerd over artiest zijn. Een zeer bijzonder mens.
Welke film zou ik jou aanbevelen ooit in jouw leven te zien? Ik was ooit erg onder de indruk van Hidious Kinky. Maar dat is lang geleden. Er zullen vast een hele hoop films gemaakt zijn die ik niet gezien heb en wel heel erg cool zijn.
Wat zegt de uitspraak ‘De Financiële Vrijheid om te Creëren” mij? Dat jij de creator bent van je eigen leven en dat je alles kan wat je wilt.
Welke rol speelt kunst in mijn leven en werk? Alles. Alleen op een nuchtere manier. Ik ben geen zweverige kunstenaar. Ik combineer kunst graag met zakelijkheid.
Wie is mijn grootste fan/sponsor/partner in crime? Alle sponsers van mijn crowdfunding project de afgelopen 2 jaar. Ook die van uit New York.
Met wie zou ik in 2017 graag willen werken? Alle Comedy Clubs in Nederland, Londen en Amerika,  goede acteer-opdrachtgevers en professionele mede-spelers om mijn bedrijf verder vorm te geven.
Naar welk project, in 2017, kijk ik uit? Mijn Punk World Tour dat gewoon begint in Nederland.
Welke mensen in mijn professie zou ik graag willen ontmoeten in 2017
Amy Schumer. Iliza Schlezinger, en diverse uit Los Angeles.
Waar kun jij mij en mijn werk zien of ontmoeten in 2017?
Vooral via sociale media: twitter, linkedin, instagram en facebook. mijn website: www.carolinesanders.net. Op mijn website staat mijn agenda van The Punk World Tour, vooralsnog alleen de data in de Nederlande Steden. Daarna de buitenlandse steden.
Wie zie ik graag uitgenodigd om hun Passie Pensioneert Nooit verhaal te vertellen?
Arie Vuyk
Hoe kun jij contact met mij opnemen?
Via mijn website: www.carolinesanders.net
Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s