Passie Pensioneert Nooit voor Merijn Everaarts

Wat is mijn grootste passie in mijn werk? De misse op een leuke en originele manier verkondigen. Zoeken naar interactie met de consument.

Wat is mijn idee van ultiem geluk? Wanneer werk en privé in goede balans is en dat werk echt plezier geeft. Dit is van groot belang  omdat dit één van de grootste onderdelen is van je leven.

Wat is mijn grootste angst? Dat multinationals niet zien dat het veranderen van bepaalde processen noodzakelijk is om de wereld van de toekomst mogelijk te maken.

Waar houd ik het meest van aan mijn werk? Creatief processen

Wat is mijn minst aantrekkelijke eigenschap? Ongeduldig

Wat is mijn grootste valkuil? Te snel willen gaan

Wanneer zou ik liegen? Leugentje om bestwil :).

Welke personen in mijn professie, die nu leven, bewonder ik het meeste?

Lauren Singer, zij leeft een zero waste leven + eigenaar van Tesla: Elon Musk

Waar houd ik het minst van aan mijn werk? Administratie

Waar en wanneer was ik het meest gelukkig met mijn werk? Op het moment dat evenementen / activaties in uitvoering zijn en succesvol verlopen.

Wat zegt de uitspraak ‘Passie Pensioneert Nooit’ mij? Dat als je over iets gepassioneerd bent, dit altijd kan blijven en dat er altijd nieuwe passies in het leven voorbij zullen komen.

Wat zou ik aan mezelf willen veranderen?Meer geduld voor processen.

Wat is mijn grootste professionele prestatie tot nu toe? De verkochte Doppers van 0 tot meer dan 5 miljoen te hebben gebracht en dat steeds meer mensen bewust zijn van het gebruik van single use plastic.

Waar zou ik het liefst willen leven en werken? In Nederland, dit ben ik door ervaring te weten gekomen.

Wat is mijn meest waardevolle bezitting? Mijn kinderen

Wat is mijn meest markante karakteristiek? Oneindige drive hebben.

Wat is de plek waar ik de beste ideeën krijg buitenshuis, in mijn stad? In het huis is onder de douche. Buiten het huis tijdens of na het sporten (anywhere in the world).

Wat is mijn favoriete plek om te eten en te drinken buitenshuis, in mijn stad? Bij Choux in Amsterdam

Welke boeken hebben mijn leven beïnvloed en hoe? Ik ben geen lezer, ik haal mijn inspiratie uit kranten en social media en ben groot fan van het luisteren naar Radio 1. Het volgen van nieuws items is iets wat ik erg graag doe.

Wie zijn mijn favoriete schrijvers? Heb ik niet, lees niet erg veel maar vind boeken zoals: De 100-jarige man die uit het raam klom en verdween erg mooi om zo af en toe te lezen.

‘You Only Die Once’. Welke muziek wil ik beluisteren op mijn laatste dag?  Waarschijnlijk van Depeche Mode .

Wie is mijn held of heldin in fictie? Een profvoetballer/ prof atleet oid, dat zijn personen die ik echt als helden kan zien.

Wie zijn mijn helden en heldinnen in real life? Mensen die verandering in de wereld teweeg brengen en die daarbij topprestaties leveren, henzelf continue uitdagen.

Wat zegt de uitspraak ‘De Financiële Vrijheid om te Creëren” mij? Zonder geld bereik je niks maar ik ben ook van mening dat je met heel weinig middelen veel kan bereiken. Laat je niet beperken door gebrek aan financiën.

Welke rol speelt kunst in mijn leven en werk? Groot, ik gebruik kunst en cultuur echt als inspiratie.

Wie is mijn grootste fan/sponsor/partner in crime? Grootste fan is mijn moeder maar in het algemeen zijn mijn familie en vrienden toch wel de grootste fans / partner in crimes.

Met wie zou ik in 2017 graag willen werken? Met Leonardo di Caprio omdat hij betrokken is met sociale ondernemingen en hij kan Dopper Wereldwijd op de kaart zetten.

Naar welk project, in 2017, kijk ik uit? De Plastic Bridge in Amerika, een project waar we aandacht vragen aan om het plastic afval in de rivieren te verminderen.

Welke stappen zou je extra zetten met jouw onderneming wanneer je een paar miljoen extra had om te investeren in 2017? Groter uitpakken in Amerika.

Welke mensen in mijn professie zou ik graag willen ontmoeten in 2017 Lauren Singer wil ik nog steeds ontmoeten. De directeur van TED Amerika en een aantal grote multinationals die samen met Dopper de wereld PET vrij willen maken.

Waar kun jij mij en mijn werk zien of ontmoeten in 2017? In Duitsland, Amerika, Nederland, België en Brazilië (crowdfunding actie loopt nu voor Brazilië)

Wie zie ik graag uitgenodigd om hun Passie Pensioneert Nooit verhaal te vertellen?Wat ik tof zou vinden is Dirk Groot (zwerfinator) .

Hoe kun jij contact met mij opnemen?

Via assisant@dopper.com

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s