Passie Pensioneert Nooit voor Sven Boers

Wat is mijn grootste passie in mijn werk? Als een Game Developer wil ik eigenlijk maar 1 ding; Mensen blij maken met de games die ik maak.

Wat is mijn idee van ultiem geluk? Thuiskomen zonder stress, biertje erbij en lekker gamen (of een film kijken) op de bank.

Wat is mijn grootste angst? Ik houd niet zo van zwemmen in open water. Daar is een woord voor; Thalassophobia

Waar houd ik het meest van aan mijn werk? Als mensen naar je toe komen en zeggen dat ze enorm hebben genoten van het spelen van mijn games. Het is gaaf om te zien dat ze helemaal opgaan in het spelen.

Wat is mijn minst aantrekkelijke eigenschap? Ik kan verdraaid koppig zijn soms. En lui, erg lui.

Wat is mijn grootste valkuil? Dat koppig zijn weer.

Wanneer zou ik liegen? Ik zou wellicht ergens over liegen om iets ‘niet te doen’. Dan kan ik lekker op de bank blijven hangen.

Welke personen in mijn professie, die nu leven, bewonder ik het meeste? Om eerlijk te zijn heb ik die niet echt, ik kijk meer naar hun producten (de games) dan naar de persoon zelf. Mocht ik enkele games dan benoemen; ‘Fable’, ‘Fire Emblem Series’, ‘Bioshock en ‘Pokemon’.

Waar houd ik het minst van aan mijn werk? Ik heb een haat/liefde relatie met overuren werken. Het is verschrikkelijk om te werken midden in de nacht, maar het is wel altijd erg gezellig.

Waar en wanneer was ik het meest gelukkig met mijn werk? Dat was vorig jaar (2016) in september. Toen hebben we een hele gave game jam gewonnen die was georganiseerd door de overheid. Daar hebben we een hele belangrijke opdracht uit gehaald waar we nu druk mee bezig zijn.

Wat zegt de uitspraak ‘Passie Pensioneert Nooit’ mij? Ik zou zeggen dat passie een motivatiemiddel is voor jezelf. Het concept ‘passie’ drijft je aan tot iets te doen. Nu doe ik iets wat mijn passie weer aanwakkert. Het blijft dus doorgaan, oneindig, het stopt nooit.

Wat zou ik aan mezelf willen veranderen? Ik mag best wel een wat doen aan wat sport o.i.d., de hele tijd maar achter dit bureau zitten is ook niet echt goed voor mijn gezondheid.

Wat is mijn grootste professionele prestatie tot nu toe? Die moet naar mening nog komen. Ons bedrijf is pas nieuw en onze echte grote klapper moet nog komen.

Waar zou ik het liefst willen leven en werken? Leven; Wanaka, New Zeeland.
Werken; Daar waar (goed) internet is.

Wat is mijn meest waardevolle bezitting? Mijn pc en laptop, daar gaat al mijn werk in!

Wat is mijn meest markante karakteristiek? Ik ben erg relaxed en ik heb hele droge humor.

Wat is de plek waar ik de beste ideeën krijg buitenshuis, in mijn stad? Zo’n plek heb ik niet. Ik ben overal wel op mijn gemak, die ideeën komen vanzelf wel.

Wat is mijn favoriete plek om te eten en te drinken buitenshuis, in mijn stad? Het boeit me niet waar we heengaan, we maken het zelf wel gezellig!

Welke boeken hebben mijn leven beïnvloed en hoe? The Wheel of Time series. Heerlijke diepgaande serie boeken, het heeft mijn eigen schrijfstijl, die ik voor mijn games gebruik, erg veel beïnvloed.

Wie zijn mijn favoriete schrijvers? Robert Jordan

You Only Die Once‘. Welke muziek wil ik beluisteren op mijn laatste dag? Classic Rock

Wie is mijn held of heldin in fictie? Spider-man.

Wie zijn mijn helden en heldinnen in real life? (Deadpool?) Mijn ouders, zonder ze was ik niet de persoon die ik ben vandaag.

Welke film zou ik jou aanbevelen ooit in jouw leven te zien? The Count of Monte Cristo.

Wat zegt de uitspraak ‘De Financiële Vrijheid om te Creëren” mij? Lekker mijn eigen games maken voor altijd. Financiële vrijheid maakt creatieve vrijheid.

Welke rol speelt kunst in mijn leven en werk? Games zijn kunst. Ik maak games, dus kunst is iets waar ik dagelijks mee in aanraking kom.

Wie is mijn grootste fan/sponsor/partner in crime? Mijn Collega en medeoprichter van ons bedrijf; Hans Dunnik.

Met wie zou ik in 2017 graag willen werken? Met mensen die net zoveel passie hebben in games maken als ik.

Naar welk project, in 2017, kijk ik uit? Het project wat we hebben gewonnen met de game jam van vorig jaar.

Welke mensen in mijn professie zou ik graag willen ontmoeten in 2017

Ik zou het gaaf vinden om enkele grote namen te ontmoeten van Nintendo. Maar dat hoeft niet per se in 2017 te zijn hoor.

Waar kun jij mij en mijn werk zien of ontmoeten in 2017?
Je kunt altijd terecht op de website van mijn bedrijf; www.sneakymammoth.com. Daarnaast kun je me bereiken via mail; svenboers@sneakymammoth.com.

Wie zie ik graag uitgenodigd om hun Passie Pensioneert Nooit verhaal te vertellen?
Mijn nichtje Joelle Boers. Ze heeft ook haar eigen bedrijf, maar dan in mode en kleding.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s