Passie Pensioneert Nooit voor Tim Velgersdijk

Hallo, ik ben Tim Velgersdijk, 17 jaar en mijn passie is “Drummen”.

Graag wil ik van mijn hobby mijn werk maken, dat is mijn ultieme idee van gelukkig zijn, om met mijn passie geld te kunnen verdienen.

De vraag wat mijn grootste angst is, kan ik niet beantwoorden. Misschien ben ik nog te jong om zoiets als angst te zien, ik geniet nu volop van alles wat met drummen te maken heeft.

Het leukste van drummen is om met anderen muzikanten echt muziek te maken en dat je ff kan losgaan, iets moois neer te zetten!

Mijn minst aantrekkelijke eigenschap is dat ik kribbig kan reageren als mensen hun huiswerk niet gedaan hebben voor het repeteren met de band.

Wat is mijn grootste valkuil? Daar heb ik nog nooit over nagedacht…… Ik ga niet zomaar met iedereen in zee en beslissingen neem ik vaak samen met mijn ouders.

Liegen……. Dat mag niet!!

De personen die ik het meest bewonder zijn Aaron Spears, Tony Royster en niet te vergeten, mijn vader en moeder. Tot waar ik nu ben gekomen met drummen heb ik allemaal te danken aan mijn ouders.

Het minst leuke is: telkens weer dat ene moeilijke dingetje doen, maar uiteindelijk zie en hoor je het resultaat wat het opgebracht heeft, dan is het toch weer leuk!

Er is niet echt een moment geweest waar ik het gelukkigst was, eigenlijk ben ik dat elke keer als ik achter mijn drumstel zit.

Passie Pensioneert Nooit: Graag drum ik nog als ik 100 jaar ben!!

Wat ik aan mezelf zou willen veranderen…..misschien ben ik nog te jong voor deze vraag, ik heb geen flauw idee!

Prestaties: Voor de viering van het 200 jarig Koninkrijk heb ik mogen spelen op de “Magere brug” in Amsterdam voor de Koninklijke familie. Ook al een paar keer opgetreden in “de Stoep” groot theater in Spijkenisse en op diverse festivals.

Ik zou het liefst in Nederland blijven willen wonen en werken, maar over de hele wereld optreden, dat lijkt mij heel vet !

Mijn eigen drumstel is mijn meest waardevolle bezit!!

Het karakteristieke waar je mij aan zou herkennen qua drummen is mijn “Groove”.

Overal krijg ik ideeën, als ik aan het drummen ben, maar ook als ik op school ben of totaal iets anders aan het doen ben, er zit overal muziek in!

Mijn favoriete plek om te eten is eigenlijk gewoon thuis, lekker wat bestellen zoals pizza of shoarma. Of zelf iets maken zoals reepjes biefstuk of iets met kip. Maar uiteraard vind ik het ook heel gezellig om met vrienden lekker naar de Mac Donald te gaan!!

Daar lezen niet mijn hobby is, heb ik geen favoriete schrijvers.

Ik wil nog niet aan mijn laatste dag denken, dus hoop ik nog lang niet na te hoeven denken over welke muziek ik het laatste wil horen, maar gezien ik muzikant ben, zal het waarschijnlijk iets zijn waar ik zelf in speel!

Mijn held in fictie is Iron Fist, een serie van Netflix, lekker even ontspannen.

In het dagelijks leven zijn dat mijn vader en moeder en mijn broertje niet te vergeten, een kleine held!

Films kijk ik af en toe, maar de serie Prison Break vind ik super leuk, die beveel ik je aan om ook te kijken.
“Financiële Vrijheid om te creëren”, alle mogelijkheid om met instrumenten en apparatuur iets muzikaals neer te zetten. Helaas is alles nogal prijzig
Kunst in de zin van Muziek speelt in mijn leven een super grote rol!Mijn grootste fans en sponsoren zijn mijn ouders. Partners zijn de mede muzikanten in de bands waarin ik speel.Er zijn heel veel goede muzikanten waar ik mee zou willen werken, en doe er alles aan om dit te kunnen bereiken.
Ik kijk uit naar meerdere projecten zoals een festival waar ik mag optreden en een nieuw project (stijl Snarky Puppy).
Veel van mijn werk plaats ik op facebook en youtube, tevens kan je mij tegen komen tijdens optredens. Zelf organiseer ik Jamsessies waar ik diverse muzikanten voor uitnodig om samen te kunnen spelen.
Graag zou ik Juan van Emmerloot uitgenodigd zien om zijn “Passie Pensioneert Nooit” verhaal te vertellen, drummer en drumcoach.
Als je in contact met mij wilt komen, kun je dan via mijn facebook pagina “Tim Velgersdijk Drums” doen.
Hierbij voeg ik 2 filmpjes, veel kijk en luister plezier!Tim Velgersdijk.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s